tyler-ninja-blevins-fortnite-interview
Tyler Blevins, bedre kjent som Ninja, håvet inn penger på lanseringen av Apex Legends.

Annonse


Sjekk den vanvittige summen EA betalte Ninja for å strømme Apex Legends

Tyler Blevins, bedre kjent som Ninja i spillverdenen, var én av de profilerte strømmerne som ble betalt av EA for å spille Apex Legends under lansering.

8,5 millioner kroner

Ifølge Reuters var det ingen liten sum penger Ninja fikk for å strømme battle royale-spillet i noen timer.

En anonym kilde nyhetsbyrået har vært i kontakt med hevder at han fikk 1 million dollar av EA – noe som tilsvarer ca 8,5 millioner kroner, for å promotere spillet.

Tjente 10 millioner på Fortnite

Ninja postet først en Twitter-melding om spillet 4. februar, før han senere strømmet spillet til sine 13 millioner følgere på Twitch.

Annonse
Å tjene store penger på gaming er for øvrig ikke noe nytt for 27-åringen. I fjor skal han fått inn nesten 10 millioner dollar ved å spille Fortnite.

Pengene kommer fra flere plattformer, både Twitch, YouTube og sponsoravtaler.

Skulle være umulig å rømme fra Apex

EA betalte også flere andre kjente gamere for å strømme Apex Legends den første dagen, inkludert Shroud og Myth. Hvor mye disse fikk betalt vites ikke.

Selskapet innrømmer at de gjorde alt de kunne for å få Apex på alles lepper samme dag som spillet ble annonsert og lansert.

– Vi ville virkelig skape en dag der du – hvis du bryr deg om spill – ikke kunne rømme fra Apex. Vi ville at det skulle føles som noe spesielt og noe som foregikk over hele verden den dagen, sier produser i EA, Drew McCoy, i en uttalelse.

 

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse