ninjafortnitetwitch
Fortnite-kongen Ninja flytter fra Twitch, eid av Amazon, til Mixer fra Microsoft.

Annonse


Kongen av Fortnite flytter til Microsoft

Ninja er ferdig på Twitch etter å ha signert med Microsoft Mixer.

Fortnite X har startet

Kunngjøringen kom på sosiale medier samtidig som Fortnite sesong X startet i dag.

Microsoft melder på Mixer at “det som en simpel ide for hvordan vi kan gjøre strømme-opplevelsene, vokste snart til et stort samfunn med mennesker som kom sammen for å gjøre å har en påvirkning på verden.”

Det er 57 millioner mennesker på Xbox Live, og Microsoft avslørt for kort tid siden at bruken av Mixer “akselerer.” Ninja vil hjelpe dem å kapre flere unge mennesker, er håpet, og det vil fungere så lenge Fortnite er populært.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse