samsung-galaxy-note-10-tof
Et av kamerakomponentene blir en ToF-sensor, ryktes det.

Annonse


Spår at Samsung Galaxy Note 10 får etterlengtet sensor

Samsung har planer om å gjøre det større enn noensinne på det såkalte phablet-markedet når de introduserer Galaxy Note 10 den 7. august. Det vet vi fordi selskapet for første gang utvider tilbudet innen dette segmentet: i tillegg til å tilby en vanlig Galaxy Note 10 så er det ganske sikkert at de skal presentere Galaxy Note 10 Plus som flaggskipmodellen blant disse.

Blir utstyrt med ToF-sensor

Fra før av skal ryktene ha det til at Note 10 kommer med lydteknologi vi ikke har sett mye av til på dagens marked for smarttelefoner, en drastisk designendring og 5G-tilkoblingsmuligheter. Nå skrives det at beistet også blir utstyrt med en ToF-sensor (Time of Flight).

Time of Flight-sensorer har økt i popularitet i senere tid og brukes som regel for å kartlegge bevegelser og måling av dybde. Man finner en slik sensor i Galaxy S10, og det ville vært spesielt hvis Samsung unnlot å inkludere den i den kommende telefonen – kanskje ekstra spesielt med hensyn til at mobilen forventes å ha fire kameraer.

Stor investering

Og det skal litt av en investering til fra en leverandør for at Samsung får det som de vil: koreansk media melder at Kolen, et av Samsung største leverandører av sensorer og kameraobjektiver, ekspanderer ved å utvide produksjonsfasilitetene sine til å dekke et område i Vietnam.

Annonse
Leverandøren investerer ifølge kildene rett under 22 millioner dollar i et enormt produksjonslokale der de øker produksjonskapasiteten sin med tolv millioner objektiver og sensorer til det som totalt blir 25 millioner komponenter i måneden.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse