Hinter til bedre ytelse: - Galaxy Note 10 Pro med 5G har bedre prosessor
Det er funnet interne Samsung-tester som tyder på at det brukes forskjellige prosessor i de forskjellige Note 10-versjonene.

Annonse


Hinter til bedre ytelse: – Galaxy Note 10 Pro med 5G har bedre prosessor

Det er nesten allmenn kunnskap at Samsung kommer til å lansere to nye modeller i Galaxy Note-serien, en av dem en Pro-variant mens den andre er litt mildere i spesifikasjonene og mer tilpasset enkelte markeder.

Forskjellige brikker

Hittil har det versert benchmark-tester der telefonen er kjørt med både Exynos 9820 og Snapdragon 855, men ifølge en helt ny lekkasje så kan et tredje brikkesett være i bildet og som i så fall blir aktuell for 5G-varianten.

Det er Max Weinbach fra XDA som har snublet over benchmark-tall Samsung selv har benyttet internt i selskapet. I en Twitter-melding deler han informasjon som indikerer at man finner Exynos 9825-brikken i Note 10, og at det er denne som brukes i flaggskipmodellen Note 10 Pro.

Annonse


Det er et tegn på at Pro-utgaven med 5G-tilkobling vil ha bedre ytelse enn en standard Note 10, noe som for øvrig indikerer at det vil være en betydelig høyere sum å betale for disse egenskapene. Flere medier spekulerer i at Note 10 med 5G-støtte vil være forbeholdt det amerikanske markedet primært, mens den billigere modellen lanseres i Europa. En bør merke seg at skjermen på den billigere versjonen er antatt å være mindre enn Pro-utgaven.

Kilde:
Wccftech

Annonse