Flere store titler under utvikling fra CD Projekt RED
Mange venter i spenning på Cyberpunk 2077

Annonse


Flere store titler under utvikling fra CD Projekt RED

Det polske utviklingsteamet CD Projekt RED avslørte på en pressekonferanse mandag at de jobber med flere store prosjekter i tillegg til det etterlengtede Cyberpunk 2077.

Tilstede på konferansen var blandt andre sjefen for CD Projekt RED, Adam Kiciński, og visesjef Piotr Nielubowicz. Sammen bekreftet de at første spillbare versjon av Cyberpunk 2077 vil være tilgjengelig for pressen tidlig neste år – før lanseringsdatoen for spillet den 16 april.

Tror neste spill vil selge mer på konsoll

Teamet ble godt kjent da de kom ut med suksessen The Witcher 3 for et år tilbake. Spillet solgt bra på pc, men Kiciński la til at han tror Cyberpunk 2077 trolig vil selge mer på konsoll andelsmessig – sammenlignet med The Witcher 3. Noe av grunnen til dette, mener Kiciński, er at konsollmarkedet har vokst betraktelig mot pc-markedet bare på de siste 4-5 årene.

Mange titler under utvikling

Visesjef Nielubowicz la til at foruten Cyberpunk 2077, så har de også et eget dedikert team som jobber med en flerspiller-del. Cyberpunk-universet skal også utvides med minst en annen tittel – men det er også snakk om et par andre prosjekter: Ett av dem er “Gwent”, og et annet er et ikke-navngitt mobilspill.

Annonse
Det skal også komme et såkalt “Triple A” (det vil si en stor-tittel) fra CD Projekt RED I løpet av 2021, men selskapet har ikke villet røpe noen mer detaljer om hva dette dreier seg om.

Kilde:
WccFtech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse