Metro Exodus lanseres om ikke altfor lenge, men spillutgiverne har allerede rukket å få tilhengerne mot seg.

Annonse


Metro Exodus-utgiveren: – PC vil alltid være hjertet i våre planer

Skal du spille det kommende Metro Exodus nytter det ikke å gå til Steam. Forrige uke ble det kjent at spillet blir eksklusivt i Epic Games Store, et valg som førte til raseri og varsel om boikott fra spillere verden over.

Deep Silver: – Gjenspeiler ikke vårt syn

Eldre Metro-spill ble også gjenstand for en kampanje der brukere gikk inn i Steam og ga spillene negativ omtale.

PR-marerrittet ble ikke noe bedre da en utvikler i 4A Games truet med å trekke fremtidige Metro-spill fra PC-plattformen 

Annonse


Metroutgiver Deep Silver har nå lagt ut en melding på Twitter og deres andre kontoer i sosiale medier. Der sier de blant annet at den individuelle utviklerens synspunkter «ikke gjenspeiler Deep Silvers eller 4A Games sitt syn på fremtiden for spillserien».

– En forretningsavgjørelse han ikke hadde kontroll over

Dersom noen er bekymret for at nye spill ikke blir tilgjengelig i Windows, kan de nå roe ned ifølge utgiveren.

«En PC-versjon vil alltid være i hjertet av våre planer», forsikrer selskapet, som også viser forståelse for utvikleren som valgte å få ut frustrasjonen sin i et russisk forum.

«Synspunktene gjenspeiler smerten og skuffelsen til et lidenskapelig individ som har opplevd at positivitet har blitt snudd til kontroverser på grunn av en forretningsavgjørelse han ikke hadde kontroll over. Vi vil på en respektfull måte be om at alle tilbakemeldinger rundt denne avgjørelsen blir adressert til Koch Media / Deep Silver, og ikke utviklerne i 4A Games», skriver Deep Media

Avgjørelsen om å bli partnere med Epic Games skal ifølge Deep Silver være basert på et mål om å investere i framtida for serien.

Om spillerne er enig i akkurat det kan nok diskuteres. Spillet lanseres uansett til PC, PS4 og Xbox One 15. februar.

Skal du kjøpe Metro Exodus?

 

Kilde:
PCgamer

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse