Metro Exodus dropper Steam, går til Epic og kutter prisen
At det nye Exodus-spillet kun kommer til Epic Games Store, er et stort nederlag for Valve som ganske plutselig fikk konkurranse fra Epic og senere Discord.

Annonse


Metro Exodus dropper Steam, går til Epic og kutter prisen

PC-versjonen av Metro: Exodus vil du kun kunne handle fra Epic Games Store.

Etterlengtet PC-spill kommer ikke til Steam

Jepp, selskapet har sikret seg et av årets mest etterlengtede spill, eller i det minste det mest etterlengtede FPS-spillet i 2019.

Dette er en stor seier for Epic, som fra før av har sikret seg Ubisofts The Division 2 eksklusivt til PC.

Fordi Epic tar mindre av fortjenesten (12 prosent), kuttes prisen på spillet med 10 dollar til 50 dollar, i stedet for standardprisen på nye spill som er 60. I Europa blir prisen 60 euro.

Annonse


Dette melder Valve

Valve trodde nok de ville kunne selge Metro: Exodus på Steam, da spillet har en side der. Nå står det dog følgende å lese, og dette er viktig for de av dere som har forhåndsbestilt der:

Senere i dag vil salget av Metro Exodus stoppes på Steam grunnet utgiverens beslutning om å gjøre spillet eksklusivt til en annen PC-butikk.

Utvikleren og utgiveren har forsikret oss om at alle tidligere salg av spillet på Steam vil fungere på Steam, og Steam-eiere får tilgang til spillet og eventuelle fremtidige oppdateringer eller DLC gjennom Steam.

Vi mener at beslutningen om å fjerne spillet er urettferdig mot Steam-kunder, spesielt etter en lang periode med før-salg. Vi beklager ovenfor Steam-kunder som forventet spillet å være tilgjengelig for salg også etter 15. februar utgivelsesdato, men vi ble nylig informert om beslutningen og gitt begrenset tid til å kommunisere dette ovenfor alle.

Spillet lanseres 15. februar til PC, PS4 og Xbox One.

 

Kilde:
Metro

Annonse