Metro Exodus dropper Steam, går til Epic og kutter prisen

Metro Exodus dropper Steam, går til Epic og kutter prisen
At det nye Exodus-spillet kun kommer til Epic Games Store, er et stort nederlag for Valve som ganske plutselig fikk konkurranse fra Epic og senere Discord.

PC-versjonen av Metro: Exodus vil du kun kunne handle fra Epic Games Store.

Etterlengtet PC-spill kommer ikke til Steam

Jepp, selskapet har sikret seg et av årets mest etterlengtede spill, eller i det minste det mest etterlengtede FPS-spillet i 2019.

Dette er en stor seier for Epic, som fra før av har sikret seg Ubisofts The Division 2 eksklusivt til PC.

Annonse

Fordi Epic tar mindre av fortjenesten (12 prosent), kuttes prisen på spillet med 10 dollar til 50 dollar, i stedet for standardprisen på nye spill som er 60. I Europa blir prisen 60 euro.

Dette melder Valve

Valve trodde nok de ville kunne selge Metro: Exodus på Steam, da spillet har en side der. Nå står det dog følgende å lese, og dette er viktig for de av dere som har forhåndsbestilt der:

Senere i dag vil salget av Metro Exodus stoppes på Steam grunnet utgiverens beslutning om å gjøre spillet eksklusivt til en annen PC-butikk.

Utvikleren og utgiveren har forsikret oss om at alle tidligere salg av spillet på Steam vil fungere på Steam, og Steam-eiere får tilgang til spillet og eventuelle fremtidige oppdateringer eller DLC gjennom Steam.

Vi mener at beslutningen om å fjerne spillet er urettferdig mot Steam-kunder, spesielt etter en lang periode med før-salg. Vi beklager ovenfor Steam-kunder som forventet spillet å være tilgjengelig for salg også etter 15. februar utgivelsesdato, men vi ble nylig informert om beslutningen og gitt begrenset tid til å kommunisere dette ovenfor alle.

Spillet lanseres 15. februar til PC, PS4 og Xbox One.

 

Kilde:
Metro

Annonse
Annonse