Slutt på looktbokser med ukjent innhold
Endelig blir det slutt på lootbokser med ukjent innhold i Fortnite.

Annonse


Nå blir det slutt på «blinde» loot-bokser i Fortnite

Epic Games gjør nå endringer i sitt loot-bokssystem for «Save the World»-moduset.

Frem til nå har du ikke kunnet vite hva som er på innsiden av loot-boksene før du har kjøpt dem. Slike loot-bokser  koster mellom 100 og 1500 V-Bucks – spillets virtuelle valuta.

«X-Ray-Llamas»

Llamas forsvinner ikke helt, men en vesentlig endring innføres: snart kan du se hva disse loot-boksene inneholder før du kjøper dem.

«Vi mener det er viktig at når du kjøper Llamas så inneholder de det du ønsker, og at du kan skaffe utrolige ting bare ved å logge inn og spille. Siden lansering har vi finpusset måten du utvider din samling av objekter. Vi introduserte tidligere loot drops, muligheten til å direkte skaffe enhver non-event-objekt gjennom Collection Book, Llama dupe-forebygging, i tillegg til gameplay-baserte event-belønninger. Nå er vi klar for å ta det neste store steget: Vi introduserer «X-Ray» Llamas. Tidligere kjent som V-Bucks Llamas, vil X-Ray Llamas nå vise innholdet før du kjøper det. Ikke interessert i hva Llama har å tilby? Da kan du enkelt vente til butikken oppdateres med noe nytt», skriver Epic Games i kunngjøringen.

Annonse
 

X-Ray Llamas kommer med v7.30-oppdateringen, som er ventet en gang iløpet av neste uke.

Hva synes du om loot-bokser og mikrotransaksjoner i spill ?

 

Kilde:
Epic Games

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse