Dårlige nyheter om du aktivt spiller Heroes of the Storm, nå blir spillet prioritert i mindre grad av Blizzard.

Annonse


Blizzard har dårlige “Heroes of the Storm”-nyheter

Blizzard Entertainment ser ikke ut til ha hatt det mest vellykkede møtet med MOBA-universet. Dette kommer indirekte fram i det selskapet annonserer at de trekker enkelte utviklere fra spillet og omplasserer disse til andre avdelinger med tilhørende prosjekter.

Mindre prioritering

I innlegget skriver de at de har foretatt den vanskelige beslutningen om å omplassere noen av utviklerne som har jobbet med Heroes of the Storm til andre avdelinger, hvor de er spente til å bidra med andre ting.

“Heroes of the Storm” er et gratisspill som for første gang var tilgjengelig i 2015 med en åpen arena der spillerne kan velge blant ikoniske spillkarakterer fra andre Blizzard-spill som de kan slåss med. Senest i fjor kom en fullstendig overhaling som ga mange forbedringer, med enklere tilgang til flere karakterer og våpen.

Ingen turneringer neste år

Inntil videre vet man ikke hvor stor omprioriteringen er og hva slags påvirkning det kommer til å ha på spillet etterhvert, men at det blir merkbart i tiden som kommer er det ingen tvil om: det sender litt av et signal at et stort selskap på denne måten gjør en annonsering av denne typen.

Annonse


Blizzards planer om å lage noe e-sport av spillet er avlyst, dette innebærer turneringene som var ment for 2019: Heroes Global Championship og Heroes of the Dorm.

Blizzard: – Vi var ikke forberedt på alt oppstyret

Kilde:
Neowin

Annonse