Lekkasjen viser at oppfølgeren til Galaxy S9 får veldig tynne rammer.

Annonse


Denne avslører hvor tynne rammer Galaxy S10 har

En lekket video av en skjermbeskytter (av alle ting) er det som gir oss en fin, visuell representasjon av hvordan Samsung kommer best ut i racet blant de store mobilprodusentene om å lage de tynneste rammene langs telefonens kanter uten å la dette gå negativt utover et annet aspekt ved mobilen. Om lekkasjen er ekte så er Galaxy S10 nesten helt uten rammer – det gleder oss.

Ikke første gang

Skjermbeskytteren vises i en lekket video som nok en gang er delt av den gamle traveren Ice Universe som står bak mange andre lekkasjer på Twitter.

Trenden er enten tynne rammer og en busslomme eller ingen busslomme og noe tykkere rammer – her ser det ut som Samsung har gått for både tynn (nærmest ikke-eksisterende) ramme og samtidig ser det ut til at de har kverket busslommen helt.

Annonse


Infinity-O eller New Infinity?

Det fører en over til andre spekulasjoner der det er uvisst om Samsung skal bruke den mye omtalte Infinity-O-skjermen med en ring i øverste venstre hjørne for kamerasensor eller om de skal bruke New Infinity-alternativet helt uten “lomme” for sensor.

Dette kan være Infinity O-skjermen til Samsung

Samsung har lovet betydelige designendringer i S10 sammenlignet med tidligere modeller slik at det er ikke helt utenkelig at denne lekkasjen har veldig mye sannhet til seg, men det gjenstår som vanlig å se når de selv lanserer telefonen, eller telefonene.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse