Bilder av Samsung nye display for Galaxy S10 kan være lekket.

Annonse


Dette kan være Infinity O-skjermen til Samsung

Tidligere i november viste Samsung fram det som blir fremtiden for Samsung-skjermer – både fleksible skjermer som egner seg for brettbare telefoner og nye skjermer som strekker seg fra kant til kant men som er avkuttet for å få inn kamerasensor blant annet. Nå kan det hende vi endelig har kommet over Infinity O-skjermen som tidligere er meldt til å finne sin vei til Samsung Galaxy S10.

Bildelekkasje

Bare for noen dager siden skrev vi at Galaxy S10 kommer i varianter uten busslomme og rammer, noe som betyr at Samsung må inngå et kompromiss og sannsynligvis ta i bruk den såkalte Infinity-O-løsningen for å få til dette.

Hittil har vi ikke sett noe særlig til denne utenom illustrasjoner, men nå har det lekket et par bilder som angivelig viser denne i all sin prakt, dersom du ignorerer at brorparten av skjermens rammer er sensurert for å unngå å avsløre personens identitet. Det viktige er at vi får se hullet som definerer Infinity O-displayet:

Annonse


Det er Slashleaks som står for lekkasjen og det er aldri lett å vite om slike lekkasjer er troverdige, men det er forenelig med øvrige lekkasjer og rykter for Samsungs kommende Galaxy S10.

Kjøper du Samsung Galaxy S10 dersom det blir et hull for kamerasensoren? Fortell oss gjerne hva du tenker i kommentarfeltet. 

Kilde:
SlashLeaks

Annonse


Annonse


Annonse