- Samsung skal lansere fire Galaxy S10-modeller. Én med 5G.
Ifølge dette ryktet planlegger Samsung fire ulike Galaxy S10-modeller.

Annonse


– Samsung skal lansere fire Galaxy S10-modeller. Én med 5G

Det er en god stund til den nye Galaxy S-serien til Samsung lanseres, det skjer ikke før på vårparten 2019, men ryktemøllen er uansett godt i gang. XDA Developers har kommet over detaljer som tyder på at Samsung planlegger å lansere hele fire Galaxy S10-enheter.

Den dyreste med 5G-nett

Oppdagelsene er gjort i Android 9 Pie-betaen for Galaxy S9 Plus. Dette er hva XDA Developers har funnet:

Modell 1: Galaxy S10 med 5,8-tommer stor Super AMOLED-skjerm. Denne modellen har fingersensoren plassert på siden (noe uvant for Samsung) og ett kamera på baksiden. Dette er den rimeligste.

Modell 2: Denne Galaxy S10-en er like stor med 5,8-tommer skjerm og fingersensor plassert på siden. Forskjellen er at denne modellen har et tokameraoppsett på baksiden. Prisen blir dermed litt høyere.

Annonse


Modell 3: Denne modellen har en større 6,44-tommer stor Super AMOLED-skjerm og er utstyrt med et trippelkamera på baksiden og to selvfotosensorer på forsiden.

Modell 4: Sist, men ikke minst, er det toppmodellen som omtales som “Galaxy S10 Plus”. Stort sett de samme egenskapene som modell 3 med én stor forskjell: 5G-nett. Nestegenerasjons mobilnett blir gulroten for dem som går for den dyreste Galaxy S10-modellen. 5G-modemet avhenger av hvilket marked man kjøper telefonen i. Qualcomms X50 i USA og Exynos Modem 5100 i andre markeder.

Hvis rapportene viser seg å stemme, vel å merke.

TEST: Samsung Note 9 er en monstermobil for seriøse mobilbrukere

Snapdragon i USA – Exynos i Norge

Felles for samtlige ser ut til å bli at Snapdragon 855 driver modellene som selges i USA og enkelte områder, mens Samsungs eget brikkesett Exynos 9820 vil drive de fleste internasjonale utgavene, deriblant dem som skal selges i Norge.

Hvilken av de ryktede Galaxy S10-enhetene ville du ha valgt?

 

Kilde:
XDA Developers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse