Årets iPad Pro kan få superytelse.
iPad Pro kan bli skikkelig kraftig.

Annonse


Årets iPad Pro kan få superytelse

Apple introduserte brikkesettet A12 Bionic med lanseringen av iPhone XS, XS Max og XR i september. Ytelsestall viser at dette er en skikkelig kraftig brikke, noe som gjør oss spente på hva Apple leverer i kommende iPad Pro.

Det virker lovende

9to5Mac skriver at iPad Pro anno 2018 vil drives av Apple A12X Bionic. Tradisjon tro bruker Apple X-brikkene på iPad Pro-modellene. Nettstedet melder at de kan bekrefte at A12X er på plass og at den er enda kraftigere enn A12-brikken som sitter i iPhone XS.

Dessverre sitter ikke 9to5Mac på noen faktiske detaljer, men rapportene virker uansett lovende. Ifølge AnandTechs omfattende test av Apples A12 Bionic-brikkesett, er den et hårstrå unna å kunne sammenlignes med de beste prosessorene for PC-er.

«Apples PR-avdeling undersolgte forbedringene her, ved bare å sitere 15 prosent-forbedringen, men en rekke arbeidsbelastninger vil se ytelsesforbedringer jeg anslår å være på rundt 40 prosent, og med enda større forbedringer i visse caser. Apples prosessor er så ypperlig nå, at vi bare er marginer fra de beste PC-prosessorene. Det vil bli interessant å se hvordan de kommende årene utvikler seg, og hva dette betyr for Apples ikke-mobile produkter», skrøt AnandTech av A12 Bionic.

Annonse


Flere lekkasjer

Rykter fra tidligere denne uken sier at iPad Pro 2018-modell vil ha Face ID-kamera, støtte 4K-video ut gjennom USB-C-kontakten og har en ny magnetisk kontakt for tilkobling av tilbehør.

Det er også trolig duket for en ny Apple Pencil. Denne vil ha samme tilkoblingsfunksjonalitet som AirPods og HomePod, slik at man ikke behøver å koble den fysisk til iPad-en. Nettstedet nevner ingenting om denne har Lighnting- eller USB-C-kontakt.

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse