Slik blir nye iPad Pro: Kant til kant-skjerm, USB-C, Face ID og ny Apple Pencil.
Årets iPad Pro blir trolig en stor oppgradering fra fjorårets.

Annonse


Slik blir nye iPad Pro: Kant til kant-skjerm, USB-C, Face ID og 4K video-ut

Apple har ikke avslørt noe riktig ennå, men mye tyder på at nye iPad Pro-modeller blir kunngjort i løpet av oktober.

Face ID i landskap

Nettstedet 9to5Mac har nå fått ytterligere informasjon fra sine kilder om det kommende nettbrettet, men også detaljer som bekrefter tidligere rykter.

For eksempel skjermen som har en forholdsvis smal ramme, men samtidig bred nok til å få plass til et TrueDepth-kamera for Face ID. Apropos Face ID, teknologien vil støtte innlogging også i landskapsmodus, noe iPhone X og XS ikke gjør. Merk at Face ID ikke vil fungere opp ned.

4K- og HDR-video

Videre skriver nettstedet at USB-C er på plass (endelig) og at iPad Pro leverer video-ut ved 4K-oppløsning og HDR-kvalitet til eksterne skjermer. Dette kan man justere via et nytt panel under innstillinger hvor man kan styre ting som oppløsning, HDR; lysstyrke og andre ting.

Annonse


Det er også trolig duket for en ny Apple Pencil, melder 9to5Macs kilder. Denne vil ha samme tilkoblingsfunksjonalitet som AirPods og HomePod, slik at man ikke behøver å koble den fysisk til iPad-en. Nettstedet nevner ingenting om denne har Lighnting- eller USB-C-kontakt.

Den siste detaljer omhandler en ny magnetisk kontakt for tilbehør. Denne vil sitte på baksiden i stedet for på undersiden som tidligere.

Av disse detaljene, hva ser du mest frem til med den nye iPad Pro-modellen?

 

Kilde:
9to5Mac

Annonse