Surface-sjefen om "lomme-Surface": - Det er min baby.
Håpet er ikke helt ute for Microsofts lomme-Surface.

Annonse


Surface-sjefen om “lomme-Surface”: – Det er min baby

Skuffelsen var stor blant flere da det Microsoft-kjenner Mary Jo Foley meldte at Microsoft hadde kansellert det mystiske “Andromeda”-prosjektet.

Heldigvis er ikke håpet helt ute.

Må ha et marked for det

Under et intervju med The Verge i forbindelse med Surface-lanseringen tirsdag, omtalte Panos Panay, produktdesignersjef i Microsoft, en lomme-Surface som hans “baby”.

– Det er absolutt min baby. Vi skal innovere og vi skal bygge når produktene føles riktig. Vi kan ikke lansere nye kategorier og ikke ha kunder som trenger dem, soer han til The Verge.

Annonse


Andromeda-enheten som har vært et fast innslag på ryktebørsen i lang tid, ser ut til å bli noe helt annet enn det Microsoft så langt har levert av Surface-enheter, og det er trolig derfor selskapet trår varsomt frem før de eventuelt kunngjør noe.

Snakker om helheten

– Akkurat nå ser jeg folk som bruker disse produktene på en måte som overrasker meg skikkelig. Jeg tror Surface Hub 2 er klar. Av andre formfaktorer du ikke har sett ennå, er vi nødt til å gjøre det riktig. Vi må sørge for at vi fortsetter å innovere for å gjøre det perfekt, sier Panay til nettstedet som skriver at designsjefen under intervjuet hinter til en modulær utgave av Surface Studio der man kan enkelt kan bytte komponentene.

– Jeg snakker ikke bare om maskinvare. Jeg snakker om helheten, legger han til og legger ikke skjul på at det er mer på vei fra Microsoft.

– I fremtiden tror jeg vi vil se mange nye formaktorer.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse