Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Flere tusenvis har underskrevet Surface-oppropet. (Ill.: David Breyer)

10 000 med bønn til Microsoft: Ikke kanseller «Surface Phone»

«Penger er makt.»

Etter en haug med rykter kom det mandag en noe overraskende rapport fra Microsoft-kjenner Mary Jo Foley om at Microsoft har kansellert det spennende Andromeda-prosjektet.

Ekstra overraskende var det at Foleys sak kom få dager etter Surface-sjef Panos Panay «bekreftet» lomme-Surfacen med dette bildet.

Nekter å gi opp

Ettersom Microsoft aldri har sagt noe offentlig om produktet, er prosjektet så langt offisielt ikke kansellert. I tillegg sier Windows Centrals Daniel Rubino i en fersk video at «Andromeda er ikke kansellert».

Og det er nok dette gjengen som har startet en underskriftskampanje på Change.org, ønsker å høre. I skrivende stund har nærmere 10 000 personer signert oppropet med tittelen «Show Microsoft the demand for the Surface Phone or Andromeda!»

Kort og godt: Vis Microsoft at du ønsker at de ikke skal gi opp prosjektet.

«Jeg opprettet denne underskriftskampanjen for å se hvor mange som kjøper denne telefonen hvis Microsoft lanserer den. Penger er makt og hvis mange ønsker en Surface-telefon som i lekkasjene, vil de (Microsoft journ.anm.) bli tvunget til å lansere den», skriver Zachary Hinski, mannen bak Change.org-kampanjen.

Så gjenstår det å se om Andromeda-prosjektet faktisk er kansellert, eventuelt om dette oppropet bærer frukter.

Slik kan Microsofts lomme-Surface bli:

Se på denne: Slik blir Microsofts lomme-Surface

 

Kilde:
Change.org

Annonse
Stikkord: andromeda, Microsoft, surface