Lomme-Surface er ikke død likevel: kan komme neste år
Microsofts brettbare Windows 10-maskin som passer i lommen kan komme sent neste år, men vær snill og ikke hold pusten.

Annonse


Lomme-Surface er ikke død likevel: kan komme neste år

Det har vært fryktelig mye frem og tilbake med Andromeda, den nye hybrid-enheter som passer i lomma.

Trenger en god del mer tid

Det siste vi fikk høre var faktisk at prosjektet omtrent var dødt, eller i hvert fall såpass på skakke at det var usikkerhet om det skulle lanseres. Det var inntrykket vi fikk.

Nå melder Thurrot at joda, planen var å lansere Andromeda sent i år, men at teamet i løpet av de siste ukene bestemte seg for å utsette.

Kan ikke skade merkevaren

Kilder innad hos Microsoft forklarer til Thurrot.com at selskapet ser seg nødt til å endre både maskin- og programvare da Surface er en premium-merkevare, og det faktum at dagens opplevelse med enheten visstnok ikke er god nok til å selges med logoen. Det er tidligere rapportert at ei heller økosystemet er modent nok.

Annonse
Ifølge Thurrot bruker enheten en ARM-brikke, og da er det like greit å vente: det ventes nemlig langt kjappere brikker fra Qualcomm (Snapdragon 1000), og det allerede første kvartal neste år. Det er brikken en mulig større evolusjon som denne enheten trenger.

Må være nærmest perfekt

Personer hos Microsoft som kjenner til prosjektet, mener at enheten kan komme neste år, men trolig sent på året.

Microsoft tar visstnok ingen sjanser, og om de ikke lykkes og rekker å lansere neste år, så vil de fortsette å jobbe med produktet til det er som de ønsker det, for som Thurrot.com melder:

Microsoft vil ikke lansere et produkt bare fordi den første fasen er ferdig. De prøver å gjøre dette helt korrekt, slik at det ikke ender i en ny Lumia/Surface RT-flopp.

Strategiske lekkasjer

Min mening er at dette nok stemmer, og at Microsoft lekket nyheten om at prosjektet kanskje kom til å dø, for å lese responsen (som var klinkende klar, og når de fikk den: valgte å livne opp i fanbasen igjen ved å lekke dette til Thurrot. Vi klager ikke, vi.

Det er også greit Microsoft tar seg tid, for med Surface-serien har de bevist de kan konkurrere, nå har de mulighet til å bevise at de kan revolusjonere.

 

Kilde:
Thurrot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse