- Laber interesse for iPhone XS - dette stemte dere
Fredag kunne man forhåndsbestille iPhone XS og Apple Watch 4.

Annonse


Dere har talt: dette er iPhone Xs-modellen dere foretrekker

Forrige fredag gikk startskuddet for forhåndssalget av Apple Watch 4, iPhone XS og XS Max. Nå deler analytikeren Ming-Chi Kuo sine meninger for åpningshelgen der han trekker frem smartklokken.

Oppdatert, 17. september, 16:41:

Siden torsdag har dere stemt. Her er resultatene. (Ill.: ITavisen)

Positivt for Apple Watch 4

Ifølge analytikeren har forhåndsbestillingene for Apple Watch 4 gått bedre enn forventet, noe som ifølge ham skyldes støtte for EKG-måling og andre innovative funksjoner. Han tror at salget bare vil øke når flere markeder får tilgang på EKG, det er i førsteomgang kun tilgjengelig i USA.

Kuo anslår at Apple vil sende ut 18 millioner smartklokker i løpet av det inneværende året og Watch 4 vil stå for mellom 50 og 55 prosent av disse.

Annonse


– Laber interesse for iPhone XS

Analytikeren sier også at etterspørselen etter iPhone XS er litt lunken og lavere enn hva Apple hadde forventet. Dette har ført til at Kuo har senket salgsutsiktene for årets minste iPhone som han tror vil stå for 10-15 prosent av nye iPhone-leveranser mot 15-20 prosent som tidligere estimert.

I stedet anslår Kuo at kundene enten venter på iPhone XR eller har gått for iPhone XS Max som i Norge starter på 12 690 kroner. Om forhåndsbestillingstallene for XS Max sier han at de er på høyde med det Apple forventet.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse