Her er de norske iPhone-prisene og lanseringsinfo
Apple leverer kun med en 5 watt lader til både XS og XS Max.

Annonse


iPhone Xs Max 512GB koster 16 790 kroner – her er alle de norske prisene og lanseringsinfo

Endelig har Apple avslørt sine norske priser.

Dette koster de nye modellene

XS:

“iPhone XS og iPhone XS Max blir tilgjengelige i modeller på 64 GB, 256 GB og 512 GB i finishene stellargrå og sølv samt en ny gull-finish fra henholdsvis 11 490 kroner og 12 690 kroner“.

“Kunder kan bestille iPhone XS og iPhone XS Max fra og med fredag 14. september med tilgjengelighet fra og med fredag 21. september“.

XR:

“iPhone XR blir tilgjengelig i modeller på 64 GB, 128 GB og 256 GB i fargene hvit, svart, blå, gul, korallrød og (PRODUCT)RED fra 8 690 kroner.

Annonse


“Kunder kan forhåndsbestille iPhone XR fra fredag 19. oktober med tilgjengelighet fra fredag 26. oktober“.

https://www.youtube.com/watch?v=9m_K2Yg7wGQ

https://www.youtube.com/watch?v=iol8n3m88SA

Dette sier Apple om XS

5,8-tommers iPhone XS og 6,5-tommers iPhone XS Max har imponerende Super Retina-skjermer, et raskere og forbedret dobbelt kamerasystem med banebrytende bilde- og videofunksjoner, den første 7-nanometers chipen i en smarttelefon – A12 Bionic-chipen med neste generasjons Neural Engine – raskere Face ID, fyldigere stereolyd, en lekker ny gull-finish og, for første gang i iPhone, Dual SIM. iPhone XS og iPhone XS Max kan bestilles fra og med fredag 14. september og fås i butikk fra og med fredag 21. september.

«iPhone XS er fullpakket med neste generasjons teknologi og er et enormt skritt fremover for fremtidens smarttelefoner. Alt er spissteknologisk, deriblant bransjens første 7-nanometers A12 Bionic-chip med åttekjerners Neural Engine, raskere Face ID og et avansert dobbelt kamerasystem som tar bilder i Portrettmodus med Smart HDR og dynamisk dybdeskarphetseffekt,» sier Philip Schiller, global markedsføringssjef hos Apple. «iPhone XS er ikke én, men to nye iPhone-modeller, og iPhone XS Max har den største skjermen og det største batteriet noensinne på en iPhone, med opptil halvannen time mer batteritid i løpet av en dag.»

Les alt om dagens lanseringer:

– Dette er den mest avanserte iPhone vi noen sinne har skapt

To heldekkende skjermer

iPhone XS og iPhone XS Max bygger videre på den heldekkende skjermen på iPhone X. De har de skarpeste skjermene med den høyeste pikseltettheten på en Apple-enhet noensinne. Disse Super Retina-skjermene med tilpasset OLED-design fås nå som 5,8-tommers og 6,5-tommers modeller1, med støtte for Dolby Vision og HDR10 og iOS-systemomfattende fargestyring med en fargegjengivelse uten sidestykke. iPhone XS og iPhone XS Max har et kontrastforhold på en million til én med imponerende lysstyrke og dyp svart, samtidig som det dynamiske området er 60 prosent større i HDR-bilder. iPhone XS Max leverer en mer oppslukende opplevelse med over 3 millioner piksler for videoer, filmer og spill og har den største skjermen noensinne på en iPhone i en størrelse som tilsvarer iPhone 8 Plus.

Et bånd i spesialstål fås nå i finishene gull, sølv og stellargrå. Fyldigere stereo skaper et mer oppslukende lydbilde. Glassdesignet på forsiden og baksiden har det sterkeste glasset noensinne på en smarttelefon med forbedret ripebestandighet, mens baksiden i glass muliggjør raskere trådløs lading. iPhone XS og iPhone XS Max har en ny sprut- og vannbestandighetsrangering på IP68 ned til to meter i 30 minutter og beskytter mot brus-, te- og kaffesøl i hverdagen.

Du vil kunne laste ned iOS 12 i kveld:

Du kan laste ned iOS 12 nå om du er beta-tester – macOS Mojave lanseres 24. september

 A12 Bionic og neste generasjons Neural Engine

Den Apple-designede A12 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne, har den aller første 7-nanometers chipen i en smarttelefon som leverer markedsledende ytelse i et mer energieffektivt design. A12 Bionic har en sekskjerners fusjonsarkitektur med to ytelseskjerner som er opptil 15 prosent raskere, fire effektivitetskjerner som er opptil 50 prosent mer effektive, en firekjerners grafikkprosessor som er opptil 50 prosent raskere, kraftig Apple-designet bildesignalprosessor (ISP), videokoder og mer. En rask lagringskontroller kan levere iPhone-lagring opp til 512 GB. Alle dette legger til rette for nye opplevelser for spill, fotografering, videoredigering og grafikkintensive apper. Selv med all denne kraften tilbyr iPhone XS 30 minutter mer enn iPhone X mellom ladinger, og iPhone XS Max tilbyr halvannen time mer enn iPhone X.

Neste generasjons Neural Engine er bygd for avansert maskinlæring i alt fra fotografering til utvidet virkelighet. Med en ny åttekjerners arkitektur kan den utføre opptil fem billioner instruksjoner per sekund sammenlignet med 600 milliarder i A11 Bionic. Dette åpner for nye muligheter som raskere plangjenkjenning for ARKit og nye funksjoner som bruker maskinlæring i sanntid. For første gang er Neural Engine åpen for Core ML, slik at utviklere kan bygge apper som bruker denne svært effektive maskinlæringsmotoren. Core ML på A12 Bionic Neural Engine er opptil ni ganger raskere enn på A11 Bionic og bruker bare en tiendedel så mye energi.

Alt om Series 4:

Dette er alt du må vite om Apple Watch Series 4 inkludert norske priser og lanseringen

Banebrytende dobbelt 12 MP kamerasystem

iPhone XS fortsetter å være nyskapende med fotograferingsløsninger som ikke var mulige før iPhone. Funksjoner som avansert dybdesegmentering med Neural Engine, Smart HDR som skaper bilder med høyt dynamisk område og fantastiske bildedetaljer, avansert bokeh-effekt på bilder i Portrettmodus og dynamisk dybdeskarphetseffekt som brukeren kan justere i Bilder-appen, er alle enorme forbedringer i moderne fotograferingsteknikker som alle kan bruke.

Det dobbelte kamerasystemet med 12 megapiksler har dobbel optisk bildestabilisering med 2x optisk zoom og en ny sensor som er dobbelt så rask. Smart HDR skaper bilder med mer detaljerte lyse og mørke partier. Større og dypere piksler forbedrer bildeskarpheten og ytelsen under dårlige lysforhold.

Avansert dybdesegmentering i Portrettmodus skaper mer avanserte portretter med proff bokeh-effekt. Med ny Dybdeskarphet-funksjon kan brukerne dynamisk justere dybdeskarphetseffekten i Bilder-appen både når bilder forhåndsvises i sanntid3 og etter at de er tatt, slik at portrettene får en vakker, uskarp bakgrunn. Portrettmodus med Dybdeskarphet-funksjon er også tilgjengelig på TrueDepth-kameraet for selfier, og omfatter Memoji og raskere ansiktssporingsstøtte for ARKit-apper fra tredjeparter.

iPhone XS og iPhone XS Max leverer den høyeste videokvaliteten noensinne på en smarttelefon. De større pikslene og den større, raskere sensoren sørger for forbedret ytelse under dårlige lysforhold samt videostabilisering, samtidig som et utvidet dynamisk område skaper mer detaljerte lyse og mørke partier i videomoduser opp til 30 bilder per sekund. Med de fire innebygde mikrofonene kan brukerne også ta opp stereolyd for å få mest mulig ut av videoopptak.

Avansert teknologi

Face ID, det sikreste ansiktsautentiseringssystemet noensinne på en smarttelefon, er nå enda raskere. TrueDepth-kamerasystemet bruker presisjondybdefølsom teknologi som går langt ut over funksjonene og sikkerheten som todimensjonale ansiktsskannere kan tilby. Systemet gjør det mulig å låse opp iPhone, bruke Apple Pay, få tilgang til sikre apper og mange flere funksjoner med et raskt blikk.

iPhone XS og iPhone XS Max fås med LTE i Gigabit-klasse for enda høyere nedlastingshastigheter4 og Dual SIM5 gjennom bruk av et nano-SIM og digitalt eSIM.

Dette sier Apple om XR

Apple lanserte i dag iPhone XR som integrerer banebrytende teknologier fra iPhone XS i et elegant design med glass og aluminium med heldekkende skjerm og tidenes mest avanserte LCD på en smarttelefon med 6,1-tommers Liquid Retina-skjerm og seks finisher. iPhone XR er utstyrt med en kraftig A12 Bionic-chip med neste generasjons Neural Engine, TrueDepth-kamerasystem, Face ID og et avansert kamerasystem med én kameralinse som gir imponerende portrettbilder. iPhone XR kan forhåndsbestilles fra fredag 19. oktober og er tilgjengelig i butikkene fra fredag 26. oktober.

«Med iPhone XR kan vi gi enda flere tilgang til de nyeste iPhone-nyvinningene. Den er fullspekket med de nyeste teknologiene som 6,1-tommers Liquid Retina-skjerm som dekker hele forsiden, det nyeste TrueDepth-kameraet med raskere Face ID-autentisering, ny 7-nanometers A12 Bionic-chip med andre generasjon Neural Engine og 12-megapikslers kamera med avanserte funksjoner som Portrettmodus og Portrett¬lyssetting», sier Philip Schiller, global markedsføringssjef hos Apple. «Nye iPhone XR har et lekkert, nytt design i glass og aluminium i samme kvalitet som benyttes i romfartsindustrien, den er støv- og vanntett (IP67), har batteri som varer hele dagen og leveres i seks lekre finisher. Med iPhone XR får enda flere mulighet til å oppleve den fantastiske, nye iPhone X-teknologien i elegant nytt design til en rimeligere pris.»

Banebrytende ny design

iPhone XR har en elegant utforming med heldekkende skjerm. Skjermen er fremstilt i det sterkeste glasset en smarttelefon noensinne har hatt, og omsluttes av et aluminiumsbånd i 7000-serien. Baksiden har glassutførelse som gjør det mulig å lade trådløst.

iPhone XR leveres i seks nye finisher: hvit, svart, blå, gul, korallrød og (PRODUCT)RED. En syvlags fargeprosess gir glasset et særegent fargeuttrykk, og aluminiumsbåndet og rammen rundt kameraet har matchede farge for en sofistikert finish. Den nye designen har vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 som beskytter mot søl fra for eksempel kaffe, te og brus.1

En andel av overskuddet fra alle kjøp av iPhone XR (PRODUCT)RED går direkte til Det globale fondets hiv- og aids-prosjekter, som tilbyr testing, rådgivning, behandling og forebygging, med ekstra fokus på å hindre smitte av viruset fra mødre til barn.

Mest avanserte LCD på en smarttelefon

Den flotte 6,1-tommers Liquid Retina-skjermen2 har markedets mest presise fargegjengivelse med stort fargerom og True Tone for en mer naturlig visningsopplevelse. Med presisjonsformet glass, avansert pikselmaskering og subpiksel-antialiasing kan skjermen følge kurvene på enheten, mens en ny løsning for bakbelysning gjør at skjermen går helt ut i hjørnene.

iPhone XR støtter raske og effektive iPhone-bevegelser, for eksempel trykk for å vekke, sveip opp for å vise Hjem-skjermen, sveip ned for å få tilgang til varslinger og Kontrollsenter, og en ny berøringsfunksjon for å starte kameraet eller blitsen med et trykk på Hjem-skjermen.

A12 Bionic og neste generasjons Neural Engine

Apple-utviklede A12 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon, har tidenes første 7-nanometers smarttelefonchip som gir bransjeledende ytelse i en mer energieffektiv utforming. A12 Bionic har sekskjerners Fusion-arkitektur med to ytelseskjerner som er opptil 15 prosent raskere, fire effektivitetskjerner som er opptil 50 prosent mer effektive, en firekjerners grafikkprosessor som er opptil 50 prosent raskere, kraftig bildesignalprosessor utviklet av Apple, videokoder og mye mer. Alt dette åpner for nye opplevelser når du spiller spill, fotograferer, redigerer video eller bruker grafikkintensive apper, og sikrer samtidig glimrende batteritid. Selv med all denne kraften varer batteriet i iPhone XR opptil halvannen time lenger enn batteriet i iPhone 8 Plus.

Neste generasjons Neural Engine er konstruert for avansert maskinlæring i alt fra fotografering til utvidet virkelighet. En ny åttekjerners design gjør det mulig å utføre 5 billioner operasjoner per sekund sammenlignet med 600 milliarder med A11 Bionic. Dette gir nye egenskaper som rask flateregistrering for ARKit, og nye funksjoner som bruker maskinlæring i sanntid. Neural Engine er for første gang åpen for Core ML, og det gir utviklere mulighet til å utvikle apper som benytter denne meget effektive maskinlæringsløsningen. Core ML som kjører på A12 Bionic Neural Engine, er opptil ni ganger raskere sammenlignet med A11 Bionic, men har så lite som en tiendedel av strømforbruket.

Face ID, det sikreste systemet for ansiktsbasert autentisering på smarttelefon noensinne
Face ID er raskere på iPhone XR takket være programvareoptimaliseringer og raskere Secure Enclave. TrueDepth-kameraet låser opp iPhone ved hjelp av presise dybdefølsomme teknologier som har funksjoner og sikkerhet som langt overgår 2D-ansiktsskanning. Du kan bruke Apple Pay, få tilgang til sikre apper og mange andre funksjoner ved kun å se på telefonen.

Avansert vindvinkelkamera med én linse

iPhone XR har 12 MP vidvinkelobjektiv med blenderåpning på f/1,8 med en helt ny sensor som gir raskere autofokus, mens større og dypere piksler forbedrer bildekvaliteten og ytelsen under dårlige lysforhold for både bilder og videoer. Forbedret bildesignalprosessor, Neural Engine og forbedrede programvarealgoritmer gir portrettbilder med flott bokeh-effekt. Smart HDR gir forbedret detaljnivå i høylyse og mørke områder i bildene.

Med den nye Dybdeskarphet-funksjonen kan brukerne justere dybdeskarpheten både i sanntid3 og i etterbehandlingen for å lage iøynefallende portretter med vakker bokeh-effekt. Selfiene har aldri vært bedre takket være forbedret Portrettmodus i TrueDepth-kameraet på forsiden og Portrettlyssetting for dramatiske studiolyseffekter.

Trådløse teknologier

iPhone XR bruker LTE Advanced som gir rask nedlastingshastighet4 og introduserer Dual SIM5 ved bruk av nano-SIM og digital eSIM.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse