Her er "milliardærutgaven" av iPhone X.
iPhone X i 18 karat gull.

Annonse


Her er “milliardærutgaven” av iPhone X

iPhone X er Apples dyreste smarttelefon noensinne – i Norge starter den på 10 990 kroner. Prisen kan virke avskrekkende for mange, men er ikke i nærheten av en gullbelagt spesialutgave.

18 karat gull

Bare, det vi tror er, få uker til Apple skal lansere en trio med iPhoner, annonserer Goldgenie en ganske så spesiell utgave av iPhone X. Modellen har selskapet gitt navnet iPhone Xs – Billionaire Solid Gold edition og man oppdager raskt at dette ikke er smarttelefonen for mannen i gata.

Chassiset er utformet i 18 karat gull og ut ifra bildene å dømme ser den svært eksklusiv ut, men det spørs om Goldgenie ikke muligens kunne spart seg for de forholdsvis store stemplene på baksiden. Modellen som selges har 256 GB lagring og kommer i en flott eske i eik. Med i esken følger også Lighting-kabel, EarPods og lader.

Prisen for den eksklusive iPhonen ligger på 100 000 pund, drøyt én million kroner med dagens kurs. Man trenger kun å betale halvparten når man legger inn bestilling, så man har litt ekstra tid på å anskaffe de resterende 500 000 kronene. Inkludert i prisen er Goldgenies concierge-tjeneste som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året i 5 år.

Annonse


 

Kilde:
GSMArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse