Dette er Sonys gullbelagte musikkspiller til 65 000 kroner.
Strømmetjenestene tar kanskje over, men det er fremdeles et marked for spillere som Sony DMP-Z1.

Annonse


Sonys gullbelagte musikkspiller koster 65 000 kroner

Strømmetjenestene er kanskje i ferd med å ta over, men det er fremdeles flere som sverge til vinyl, mp3-spillere eller andre løsninger.

Noe for seg selv

Under High-End Audio Visual Show i Hongkong forrige uke debuterte Sony en digital musikkspiller, kalt DMP-Z1 Digital Music Player, som er spesiell av flere årsaker. Først og fremst på grunn av prisen på 7882 dollar, noen få kroner under 66 000 norske.

Den har også et gullbelagt volumhjul, men også blyfritt loddetinn som inneholder gull for å “forbedre signalstrømmen”. I tillegg har DMP-Z1 en integrert “vinylprosessor” som ifølge Sony gir varme og karakter til de digitale lydsporene, samt en “audiofilgradert” hodetelefonforsterker.

DMP-Z1 må ikke nødvendigvis brukes i hjemmet og inni sitter det et oppladbart batteri som leverer ni timer med høykvalitets musikkavspilling. Hvis man justerer ned kvaliteten, holder batteriet i ti timer, men hvem ønsker det på en musikkspiller til 66 000 kroner? Musikkspilleren har for øvrig 256 GB intern lagringsplass og kan utvides ytterligere med to microSD-kort. PC-tilkoblingen skjer via USB-C.

Annonse


Kan du tenke deg en musikkspiller til over 65 000 kroner?
Kan du tenke deg en musikkspiller til over 65 000 kroner? (Ill.: Sony)

 

Kilde:
Sony

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse