Snart kan du bruke dette på Xbox One.
Razer Turret-støtte for Xbox One er avslørt i lekkede dokumenter.

Annonse


Snart kan du bruke dette på Xbox One

Det begynner å bli en stund siden Microsoft lovet at Xbox One skulle få støtte for mus og tastatur. Riktig nok har dette vært implementert i en beta, men så langt er det kun “Minecraft” som har full tilgang.

Snart er trolig duket for bredere støtte.

Razer- og Microsoft-samarbeid

Windows Central har fått tilgang på lekkede dokumenter som inneholder en presentasjon som avslører at Microsoft og Razer samarbeider med å bringe mus og tastatur til spillkonsollen. I presentasjonen kommer det frem at Razers Turret fungerer på Xbox One. I tillegg snakker Razer om hvordan Chroma RGB-lyset kan virke på konsoller slik det fungerer på PC.

Nettstedet skriver at presentasjonen er myntet på utviklere som har vist interesse for å gjøre deres produkter kompatible med Xbox One. For eksempel vil samtlige USB-kablede datamus som fungerer med Windows, også fungere med Xbox One.

Annonse
Den store bekymringen rundt mus- og tastatur-støtte på konsoll, er at denne løsningen er raskere og mer presis enn en spillkontroller, noe som kan gjøre det urettferdig i diverse flerspillerspill. I presentasjonen fremkommer det at Microsoft gir utviklerne full kontroll over implementeringen og hvordan de balanserer spillet. Det betyr trolig at når spillet detekterer mus og tastatur, vil spilleren låses til spesifikke lobbyer med tilsvarende oppsett.

 

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse