Xbox-spillerne skulle gjerne sett at konsollen har støtte for mus og tastatur ved Halo Wars 2-lanseringen.
Xbox-spillerne skulle gjerne sett at konsollen har støtte for mus og tastatur ved Halo Wars 2-lanseringen.

Annonse


Xbox får støtte for mus og tastatur

For et snaut år siden bekreftet Xbox-sjef Phil Spencer at konsollen vil få støtte for mus og tastatur. Rundt samme tidspunkt avslørte Microsoft at UWP-apper og -spill kommer til Xbox One. Mens appene allerede er kommet, venter man spent på mus- og tastaturstøtten.

– Det kommer
På spørsmål fra Twitter-brukeren Ryan Fraser bekrefter Spencer at det fortsatt er noe de jobber med, men når det kommer er en helt annen sak.

Spørsmålet kommer i forbindelse med lanseringen av Halo Wars 2. Spillet er en Xbox Play Anywhere-tittel som betyr at det kan kjøpes på enten Windows 10 eller Xbox One og spilles på begge. Ettersom det er et strategispill, er det flere spillere som mener at det passer bedre med mus og tastatur.

Annonse
Spencer skriver at spillet vil få støtte for annet enn vanlige håndkontrollere når den tid kommer.

Xbox Play Anyhere-tittel
Halo Wars 2, som lanseres 17. februar for dem som kjøper Ultimate Edition og 21. februar for alle andre, har i førsteomgang ikke støtte for kryssplattformspilling. Det betyr at Xbox- og Windows-spillerne ikke kan krige mot hverandre.

Dog har Microsoft Studios uttalt at de ser på mulighetene til å få til dette. Gears of War 4, en annen Play Anywhere-tittel, fikk nylig støtte for kryssplattform.

PS. I morgen strømmer redaktør Trond Bie og undertegnede litt fra flerspilleren i Halo Wars 2. Følg med på ITavisen for nærmere informasjon.

 

Kilde:
MSPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse