Minecraft får mus- og tastaturstøtte på Xbox One.
Minecraft får mus- og tastaturstøtte på Xbox One.

Annonse


Endelig, Nå kan du spille med mus og tastatur på Xbox One

Er det noe spillere har ønsket i en årrekke, er det å bruke mus og tastatur på konsoll. Microsoft har tidligere uttalt at dette er noe som kommer til Xbox-plattformen og nå er det her. I en begrenset form.

Mange har ventet
Minecraft er for øyeblikket tilgjengelig i en betautgave på Windows 10 og Xbox One, og denne utgaven har nå støtte for mus og tastatur.

Mange av dem som er vant med å spille Minecraft på PC syns kanskje overgangen til kontrollere blir for stor når de spiller på konsoll, og da kan de glede seg over mus- og tastatur-støtten.

Flere spill på vei
Minecraft-betaen kan lastes ned via appen Xbox Insider Hub som du finner i Xbox Store. Det er litt uklart ennå om støtten for mus og tastatur kun vil gjelde betautgaven eller om den også vil komme til den endelige versjonen som lanseres senere i høst.

Annonse
Under PAX West-messen denne uken bekrefter Mike Ybarra riktig nok at dette bare er begynnelsen og støtten for flere spill er på vei.

– Støtte for mus og tastatur er definitivt på vei. Vi er nødt til å være smarte på måten vi gjør det. Vi lar det være opp til utvikleren om å implementere det, sa han under et panel på messen.

Hva foretrekker du? Minecraft med spillkontroller, mus og tastatur eller berøringsskjerm?

 

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse