Falsk bitcoin-lommebok stenger sjappa etter avsløring - raser mot originalen.
Electrum Pro legger ned.

Annonse


Falsk bitcoin-lommebok stenger sjappa – raser mot originalen

Electrum Pro har i lengre tid blitt beskyldt for å være svindel og denne uken la selskapet Electrum frem bevis for at tjenesten med Pro-navnet er akkurat det.

Legger ned

Hvis man besøker hjemmesiden til Electrum Pro, blir man nå møtt med meldingen om at selskapet, etter falske beskyldninger, har sett seg nødt til å legge ned bedriften.

“Falske beskyldninger fra Electrum.org har ødelagt vårt omdømme og merkevaren Electrum Pro. De har klart å lure flere nyhetsmedier til å henge oss ut. Vi har valgt å gå nye veier for å jobbe med andre prosjekter. Vårt domene, ELETRUM.COM, er nå til salg for den ikke-diskuterbare prisen på 25 BTC”, skriver selskapet i meldingen.

I skrivende stund tilsvarer 25 bitcoin 1,77 millioner kroner.

Annonse


Les også hvordan kjøpe kryptovaluta eller hvordan kjøpe Bitcoin

La frem bevis

Electrum har i lang tid vært en populær bitcoin-lommebok for kryptovekslere, og Electrum Pro har ved å bruke Pro-navnet, forsøkt å lure potensielle brukere til å tro at det er en bedre utgave av originalen.

Funn fra den originale og legitime tjenesten viser at Electrum Pro lastet opp brukernes kryptonøkler til egne servere og kunne på den måten tømme kontoene.

 

Kilder:
Electrum Pro,
The Next Web

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse