Dette kan bli årets kjappeste mobil

OnePlus 6 får Snapdragon 845 og 8GB RAM
OnePlus 5 og 5T er utrolig kjappe mobiler - med Snapdragon 845 og 8GB RAM er vi svært spente på hvor rått dette blir.

OnePlus bekrefter på eget forum at OnePlus 6 får topp-brikken til Qualcomm.

845, 8GB RAM og 256GB lagringsplass

Det er ikke direkte overaskende, men flott å få bekreftet at den får den kjappeste brikken til Android, Snapdragon 845.

I kombinasjon med denne får den opp til 8GB RAM (det vil leveres en 6GB-variant som er tradisjonelt for selskapet), samt 256GB lagringsplass.

Annonse

Mange kan lære av OnePlus

Vi har tidligere skrytt av OnePlus sin utrolige magi med Android.

Dette er noe de fremdeles fokuserer på, og kanskje enda mer enn tidligere:

“Sammen med OnePlus sitt utviklingsteam jobber det en spesialgruppe kalt “FSE” (Fast, Stable, Efficient). Teamets eneste fokus er å maksimere ytelsen til våre flaggskip-mobiler”, forklarer OnePlus’ Pete Lau.

– Det er lett å gjøre et par ting bra

Lau utbroderer:

“God ytelse handler ikke bare om kortere lastetider eller topp nedlastingshastigheter – enhver OEM kan oppnå høye tall i en eller to kategorier. Kjapphet handler også om å skape et varig inntrykk av hastighet og glatthet gjennom hele dagen, enten du spiller inn 4K-video eller surfer Facebook. Ytelse handler om å sikre at det er mindre enn en 1/1000 prosent sannsynlighet for at telefonen fryser, selv under konstant bruk. For oss handler det om å sette en høyere standard.”

Det er godt å høre, men OnePlus sin størte svakhet er kameraet. Om de også klarer å konkurrere mot Apple iPhone X og Samsung S9 (kanskje til og med Huawei P20 Pro), da vil de være virkelig farlige, også i USA når de velger å komme på banen der også.

 

Kilde:
OnePlus

Annonse
Annonse