Seks av fjorårets beste smarttelefoner testes mot hverandre.
Seks av fjorårets beste smarttelefoner testes mot hverandre.

Annonse


OnePlus bedriver Android ROM-magi

David Cogen, som driver teknologibloggen TheUnlockr, samlet seks av fjorårets flaggskipmobiltelefoner for å finne ut av hvilken som er raskest. I testen var enhetene koblet til det samme WiFi-nettverket og oppgaven bestod av å åpne ulike spill og apper raskest mulig.

OnePlus 5T raskest

Listen består av Essential Phone, iPhone X, Mate 10 Pro, Galaxy Note 8, OnePlus 5T og Pixel 2 XL. Det er kanskje naturlig å tro at iPhone X – med den overlegne A11-brikken – kom ut på topp, men det gjorde den ikke i Cogens test.

I stedet var det Androiden OnePlus 5T som kjørte fra konkurrentene og kom best ut i testen med 18 poeng (lavere er bedre). OnePlus 5T var raskest i de to første rundene og den dårligste plasseringen totalt var fjerde.

5T kjører på standard Android som ytterligere er blitt optimalisert av OnePlus. Ut ifra denne testen å bedømme, har selskapet gjort et solid stykke arbeid.

Annonse


Vi tester OnePlus 5T.

Note 8 nummer to, iPhone X nummer fire

iPhone X (27) kom på delt fjerde med Essential Phone. Faktisk gjorde Apple-flaggskipet det dårlige i samtlige kategorier bortsett fra spill der den kom på første- og andreplass. Den ble dermed slått av hovedkonkurrenten Galaxy Note 8 (21) som totalt endte på en andreplass.

Pixel 2 XL (22) og Mate 10 Pro (31) kom på henholdsvis tredje- og sjetteplass.

 

Kilde:
TheUnlockr

Annonse


Annonse


Annonse