Apples A11 Bionic-brikke knuser konkurrentene.
Apples A11 Bionic-brikke knuser konkurrentene.

Annonse


iPhone X knuser alle: 10 000 Geekbench-poeng

Vi tror allerede vi kjenner til iPhone 8 Plus sin slagkraft i Geekbench, og nå har vi trolig også Geekbench-tallene for iPhone X som lanseres fredag 3. november.

Det blir Apple-bonanza fredag neste uke
Venter spent på å få iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 med LTE (som ikke kommer til Norge enda) og Apple TV 4K. Vi får dem fredag neste uke som mange andre.

Vi skal gjøre vårt for å være en av de første som skaffer iPhone X så vi kan servere dere sniktitt og en fullverdig test.

Vil iPhone 8 Plus og X yte likt?
Vi gleder oss til å servere mange sniktitter med interessant informasjon, også gleder vi oss virkelig til å se hvordan iPhone 8 Plus-ytelsen vil føles mot Note 8 som vi også har inne til test nå med 6GB RAM (iPhone 8 har 2GB RAM, mens Plus og X begge har 3GB – samtlige drives av Apples nye A11 Bionic-brikkesett med seks kjerner).

Annonse
Uansett ytelsesforskjeller eller ikke: Vi liker Note 8 veldig godt. Se hvor gode bilder den tar.

Passerer den magiske 10 000-grensen
Men sjekk ut tallene til iPhone X, dette er veldig imponerende.

Samsungs toppmodell blir knust til pinneved, som alle andre mobiler på markedet (det er svært lite forskjell mellom X og 8 Plus når alle kjernene testes, men over 200 poeng mer på en-kjerne testen, kanskje iOS 11.1 gir X overtaket?):

  • iPhone X – En kjerne: 4251 poeng – seks kjerner: 10 092 poeng
  • iPhone 8 Plus – En kjerne: 4061 – Seks kjerner: 9959 poeng
  • Note 8 (Snapdragon 835, 6GB RAM): 1790 enkjerne – 6245 fler-kjerne

Vi vet allerede at iPhone 8-batteriene er mindre (trolig for å få plass til den trådløse ladeteknologien), men at batterilevetiden er like lang/kort (alt etter hvordan du ser på det og bruksmønsteret) takket være A11-brikken som er mer energieffektiv.

 

Kilde:
Redmond Pie

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse