Er det slik Huawei P20 Pro blir med tre kamerasensorer.
Er det slik Huawei P20 Pro blir med tre kamerasensorer.

Annonse


– Her er prisene på Huawei P20 Pro med tre kameraer

Om tre uker skal Huawei vise frem det som ser ut til å bli en trio med P20-telefoner under et arrangement i Paris. Vi vil være på plass for å dekke avsløringene.

– Her er prisene

P20, P20 Lite og P20 Pro er modellene som trolig blir vist frem i Paris, og nå er prisene for trioen angivelig avslørt. De kommer fra Twitter-lekkeren Roland Quandt som melder følgende på mikrobloggen:

  • Huawei P20 Lite: 369 euro.
  • Huawei P20: 679 euro.
  • Huawei P20 Pro: 899 euro.

Til sammenlikning kostet P10 649 euro og P10 Plus startet på 699 euro da telefonene ble lansert i fjor. Det betyr at Huawei sakte, men sikkert nærmer seg grensen på 1000 euro.

Tre kamerasensorer

Så blir det spennende å se om P20 Pro er i stand til å forsvare den angivelige høye prisen. P-serien er kjent for å bestå av premium-enheter til forholdsvis lave priser sammenliknet med toppmodellene til konkurrentene.

Annonse


Ifølge ryktene blir Pro en ganske så interessant modell. Av bildelekkasjene å dømme ser det ut til at Huawei går for et iPhone X-liknende design med et hakk som deler skjermen øverst. Mer interessant er kanskje kameraoppsettet på baksiden som består av hele tre sensorer – noe Huawei hinter mye til:

https://www.instagram.com/p/Bf9JEYOlLoH/?taken-by=huaweimobileno

Det er ikke kjent hvilke egenskaper den ekstra sensoren fører med seg.

 

Kilde:
Roland Quandt

Annonse