– Her er prisene på Huawei P20 Pro med tre kameraer

Er det slik Huawei P20 Pro blir med tre kamerasensorer.
Er det slik Huawei P20 Pro blir med tre kamerasensorer.

Om tre uker skal Huawei vise frem det som ser ut til å bli en trio med P20-telefoner under et arrangement i Paris. Vi vil være på plass for å dekke avsløringene.

– Her er prisene

P20, P20 Lite og P20 Pro er modellene som trolig blir vist frem i Paris, og nå er prisene for trioen angivelig avslørt. De kommer fra Twitter-lekkeren Roland Quandt som melder følgende på mikrobloggen:

  • Huawei P20 Lite: 369 euro.
  • Huawei P20: 679 euro.
  • Huawei P20 Pro: 899 euro.

Til sammenlikning kostet P10 649 euro og P10 Plus startet på 699 euro da telefonene ble lansert i fjor. Det betyr at Huawei sakte, men sikkert nærmer seg grensen på 1000 euro.

Annonse

Tre kamerasensorer

Så blir det spennende å se om P20 Pro er i stand til å forsvare den angivelige høye prisen. P-serien er kjent for å bestå av premium-enheter til forholdsvis lave priser sammenliknet med toppmodellene til konkurrentene.

Ifølge ryktene blir Pro en ganske så interessant modell. Av bildelekkasjene å dømme ser det ut til at Huawei går for et iPhone X-liknende design med et hakk som deler skjermen øverst. Mer interessant er kanskje kameraoppsettet på baksiden som består av hele tre sensorer – noe Huawei hinter mye til:

https://www.instagram.com/p/Bf9JEYOlLoH/?taken-by=huaweimobileno

Det er ikke kjent hvilke egenskaper den ekstra sensoren fører med seg.

 

Kilde:
Roland Quandt

Annonse
Annonse