Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Oppfølgeren til Huawei P10 blir ikke vist frem under MWC. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Huawei bekrefter dato for det neste flaggskipet

Det vil ikke skje under MWC.

Huawei bekrefter nå at selskapets neste mobilflaggskip, som trolig er i P-serien, ikke debuterer under mobilmessen i Barcelona senere denne måneden.

Holder eget arrangement

I stedet skal den kinesiske mobilprodusenten avduke den neste serien, som vil bestå av flere modeller, under et arrangement i Paris 27. mars. Huawei har de seneste årene valgt å vise frem nye modeller under egne arrangementer, så dette kommer muligens ikke på som en overraskelse.

Huawei er uansett på plass under mobilmessen i Barcelona, og det skal bli interessant å se hva selskapet har på menyen når det ikke har noen ny toppmodell å vise frem.

Huawei møter motstand i USA.

Spennende rykter

Smarttelefonene Huawei skal vise frem i Paris i slutten av mars, blir mest sannsynlig nye modeller i P-serien. Det verserer rykter rundt den kommende serien, blant annet om den vil hete P11 eller P20 – som mange tror.

Basert på ryktene ser det i hvert fall ut til at kamera er noe Huawei satser stort på. Toppmodellen i serien har, ifølge rapportene, et kameraoppsett med hele tre sensorer og som kan ta bilder på opptil 40 megapiksler.

Det kinesiske selskapet har allerede avslørt at det jobber med 3D-ansiktsteknologi, slik som FaceID, som trolig blir implementert i P-serien.

 

Kilde:
Wccftech

Stikkord: huawei, Mobil