Oppfølgeren til Huawei P10 blir ikke vist frem under MWC.
Oppfølgeren til Huawei P10 blir ikke vist frem under MWC.

Annonse


Huawei bekrefter dato for det neste flaggskipet

Huawei bekrefter nå at selskapets neste mobilflaggskip, som trolig er i P-serien, ikke debuterer under mobilmessen i Barcelona senere denne måneden.

Holder eget arrangement

I stedet skal den kinesiske mobilprodusenten avduke den neste serien, som vil bestå av flere modeller, under et arrangement i Paris 27. mars. Huawei har de seneste årene valgt å vise frem nye modeller under egne arrangementer, så dette kommer muligens ikke på som en overraskelse.

Huawei er uansett på plass under mobilmessen i Barcelona, og det skal bli interessant å se hva selskapet har på menyen når det ikke har noen ny toppmodell å vise frem.

Huawei møter motstand i USA.

Annonse


Spennende rykter

Smarttelefonene Huawei skal vise frem i Paris i slutten av mars, blir mest sannsynlig nye modeller i P-serien. Det verserer rykter rundt den kommende serien, blant annet om den vil hete P11 eller P20 – som mange tror.

Basert på ryktene ser det i hvert fall ut til at kamera er noe Huawei satser stort på. Toppmodellen i serien har, ifølge rapportene, et kameraoppsett med hele tre sensorer og som kan ta bilder på opptil 40 megapiksler.

Det kinesiske selskapet har allerede avslørt at det jobber med 3D-ansiktsteknologi, slik som FaceID, som trolig blir implementert i P-serien.

 

Kilde:
Wccftech

Annonse