Huawei P20 Pro kan bli toppmodellen med Face ID-liknende teknologi.
Huawei P20 Pro kan bli toppmodellen med Face ID-liknende teknologi.

Annonse


Lekkasje kan ha avslørt Huawei-mobil med iPhone X-liknende design

Pocket Lint har publisert tre skisser som hevdes å være av en kommende trio med smarttelefoner fra Huawei. Ifølge lekkasjen er det snakk om tre P20-modeller som tar over for P10 som ble lansert i fjor, noe som stemmer godt overens med ferske rykter.

Tre kameraer og mer teknologi

De tre modellene består av en vanlig P20, en Plus og en Pro der det utvilsomt er sistnevnte som er den mest interessante. Skjermen er omkranset av syltynne rammer, som man forventer fra dagens toppmodeller, og legg spesielt merke til hakket som deler skjermen øverst på enheten.

iPhone X har fått mye oppmerksomhet for hakket som er døpt både “busslommen” og “leppa”.

Det er trolig her Huawei plasserer frontkameraet og ulike sensorer. Selskapet avslørte før jul at det jobber med Face ID-liknende teknologi som skal være bedre enn Apples.

Annonse


Denne produsenten kopierer iPhone X til gangs.

En trio med mobiler

Også baksiden av (det som hevdes å være) P20 Pro er interessant med tre kamerasensorer plassert vertikalt med en fingersensor under. I starten av desember i fjor kom ryktene om at Huaweis neste P-modell blir litt av en kameraversting som er i stand til å ta bilder på opptil 40 megapiksler og har støtte for 5x “Hybrid Zoom”.

Felles for samtlige tre modeller er nettopp et trekameraoppsett på baksiden, men på P20 er det plassert horisontalt som Huawei vanligvis gjør med P-serien. Ut ifra bildene å dømme ser det ut til at P20 og P20 Plus har fingersensorer plassert under skjermen.

Syns du flere mobilprodusenter bør omfavne hakket?

 

Kilde:
Pocket Lint