Her er Huawei P20.
Her er Huawei P20.

Annonse


Dette er Huaweis neste flaggskip med iPhone X-liknende design

Etter rapportene tar ikke Huawei med seg toppmodellene til årets Mobile World Congress – avdukingen vil i stedet skje under et arrangement i Paris i mars.

Tre (!) kameraer

OnLeaks har nå lekket bilder av det som blir toppmodellen i den nyeste P-serien til det kinesiske selskapet. Av bildene å dømme, ligger P20 Plus (eller Pro, navnet er ikke bestemt) an til å bli en ganske spennende smarttelefon.

Huawei var tidlig ute med et tokameraoppsett og nå ser det ut til at tre kamerasensorer blir det neste steget. På baksiden sitter det vanlige tokameraet med ytterligere én sensor under. Hva den ekstra sensoren gjør – telefoto eller kanskje vidvinkel – er ikke kjent.

iPhone X-liknende design

En annen ting som bildene avslører, er fremsiden som bestå av en stor skjerm omkranset av forholdsvis smale rammer. Legg spesielt merke til hakket øverst på skjermen – liknende den iPhone X er kjent for.

Annonse


Huawei har tidligere avslørt at det jobber med 3D-ansiktsgjenkjenning og sensorene blir trolig plassert som på iPhone X – i hakket som deler skjermen i to.

Merk at denne modellen, ifølge OnLeaks, kun er én av to prototyper som Huawei jobber med. Det som skiller de to prototypene er en fysisk hjemknapp på fremsiden.

 

Kilde:
PhoneArena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse