Er dette ekte saker?
Er dette ekte saker?

Er dette Galaxy S9-esken som avslører store detaljer, eller er den falsk?

Som Samsung selv har bekreftet, er det ikke lenge til man får vite alt om Galaxy S9 og S9+. Selskapet skal vise frem de nye flaggskipet i slutten av februar, men det spørs om du trenger å vente til den tid.

Angivelig lekkasje av produktesken

Nå har det som hevdes å være baksiden av produktesken til Galaxy S9, lekket til nett og det kan avsløre flere spennende egenskaper ved mobilen. Merk at enn så lenge har ingen verifiserte kilder fastslått ektheten til bildet.

Fra listen kan vi se at Galaxy S9 har en 5,8-tommers skjerm, IP68-sertifisering, irisskanner og støtte for trådløs lading. Hvis lekkasjen stemmer, får Galaxy S-serien også endelig stereohøyttalere. Mer interessant er kanskje detaljene om kameraet.

Kommer det også en Galaxy X?

Variabel blenderåpning?

På esken står det at kameraet er på 12 megapiksler med optisk bildestabilisator og en blenderåpning på f/1.5 og f/2.4. Det har vært ryktet at Samsung jobber med en variabel blenderåpning i Galaxy S-telefonene, og dette kan være årsaken til at f/1.5 og f/2.4 nevnes på esken.

Den blir i så fall av typen som åpnes og lukkes mekanisk, og fungerer dermed som på vanlige kameraer.

Videre nevnes “Super Slow-mo” som kan tyde på at Samsung er klar med sitt svar på Sonys saktefilmmodus som tar 960 bilder i sekundetsom tidligere ryktet.

Har du planer om å kjøpe Galaxy S9?

 

Kilder:
PhoneArena,
Reddit