3D-skisser basert på lekkasjene.
3D-skisser basert på lekkasjene.

Annonse


Samsung bekrefter Galaxy S9-annonsering

Det har versert flere rykter for når Samsung skal avduke Galaxy S9, både CES 2018 og Mobile World Congress (MWC) er blitt nevnt. Det førstnevnte ble avkreftet for en stund tilbake, og nå bekrefter Samsung at Galaxy S9 debuterer under MWC i februar.

Under MWC skjer det

Bekreftelsen kommer fra Samsung Mobile-sjef DJ Koh som samtidig avslører at den faktiske lanseringsdatoen for smarttelefonen vil bli annonsert under samme arrangement. Det forventes at Galaxy S9 lanseres i mars.

Rundt samme tidspunkt i fjor annonserte Samsung at Galaxy S8 ikke blir vist frem under den årlige mobilmessen. I stedet debuterte den under et Samsung-arrangement i mars og ble senere lansert i april.

Dermed ser det ut til at årets modell kommer tidligere enn forventet.

Annonse


Samsung har muligens en Galaxy X på lur.

3D-pålogging?

Forrige uke kom Samsung med detaljer om den nye Exynos-brikken som skal drive selskapets flaggskiptelefoner i 2018. Den nye brikken har AI-funksjonalitet, dyp læring-egenskaper og åpner trolig for 3D ansiktspålogging i de kommende smarttelefonene.

Av andre detaljer virker det som at designet på Galaxy S9 blir svært likt fjorårets modell, muligens med smalere rammer. I tillegg ser det ut til at Samsung skal gjøre noe med plasseringen av fingersensoren som hadde en litt uvant plassering på Galaxy S8.

 

Kilde:
ZDNet

Annonse