Samsung skal levere avansert ansikts-sikkerhet med program- og maskinvare-støtte som scanner ansiktet ditt i 3D for økt sikkerhet.
Samsung skal levere avansert ansikts-sikkerhet med program- og maskinvare-støtte som scanner ansiktet ditt i 3D for økt sikkerhet.

Annonse


Galaxy S9 får ansiktspålogging som iPhone X, men dette blir den kjappere enn iPhone på

Samsung skal også bruke ansiktet ditt for å låse opp de nye Galaxy-modellene som kommer til våren ved hjelp av 3D-scanning av ansiktet som Apple Touch ID på iPhone X, men det blir også en fingersensor å finne for nødhjelp.

Får 3D-ansiktspålogging

Og de kommer til å bruke en kombinasjon av maskin- og programvare for å sikre personinfo. Det avslører selskapet i pressemeldingen der de skryter av sin nye brikke, Exynos Exynos 9810, med AI-funksjonalitet og deep learning-egenskaper.

Det er denne brikken som blir å finne i modellene i Norge, mens USA får Snapdragon 845. En egen brikke vil støtte HEVC, som Apple har  gjort en stund i iOS, for kjappere videoenkoding.

Ifølge Samsung yter brikken i enkjernemodus dobbelt så bra som forrige generasjon, mens flerkjerne-operasjoner er 40 prosent kjappere.

Annonse


Kjappere modem enn iPhone

Brikken har også en del i seg der den lagrer sensitiv informasjon om brukeren, som ansiktet og slike ting. Også dette er likt Apples oppsett, men der Samsung drar ifra iPhone med sine nye Galaxy-modeller, er modemet.

Samsung har nemlig sikret seg et 1,2Gbps-modem i de kommende S9-modellene og er også den første med Cat.18 med opp til 6 x operatør-samarbeid for (dette gir mer stabil overførsel når hastigheten er høy) 1,2Gbps ned og 200 megabit opp. 4 x 4 MIMO er også plass.

120FS videoopptak @ 4K er det støtte for, og stabiliseringen når man knipser bilder, såvel som filmer, skal også være bedre.

 

Kilde:
Samsung