Samsung har ingen Galaxy S8-planer for MWC 2017.
Samsung har ingen Galaxy S8-planer for MWC 2017.

Annonse


Samsung bekrefter: Galaxy S8 kommer ikke til MWC 2017

I forbindelse med selskapets fremlegging av resultatene av Note 7-etterforskningen, annonserte Samsung også litt Galaxy S8-nytt.

Blir ikke vist frem under MWC
For dem som venter spent på selskapets neste flaggskip, var det ikke akkurat gode nyheter. Samsung bekrefter at de ikke skal vise frem Galaxy S8 under Mobile World Congress 2017. Messen sparkes i gang i slutten av februar og det har lenge vært ryktet at Samsung-toppmodellen blir avduket her.

I stedet er det ventet at den sørkoreanske IT-giganten skal introdusere Galaxy S8 under et eget arrangement i april. Lanseringen forventes kort tid etter avdukingen. 15. april er en mulig dato, ifølge flere rykter.

Rammeløs skjerm og 8 GB minne
Det har versert flere rykter og spekulasjoner rundt den kommende Galaxy S8. Blant annet er det blitt lagt stor vekt på skjermen som ifølge flere kilder hevdes å være rammeløs – dette blir trolig også trenden dette året.

Annonse
Når det gjelder spesifikasjoner er mye fortsatt uvisst. Samsung kommer nok til å gå for deres egen Exynos-prosessor og trolig Qualcomms ferskeste. I tillegg spekuleres det at flaggskipet har hele 8 GB minne.

 

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse