Hopp til navigasjon Hopp til innhold
3D-skisser basert på lekkasjene.

Dette skal være Samsung Galaxy S9

Smalere rammer rundt skjermen og større batteri

I tillegg til ferske rapportert om at Samsung Galaxy S9 skal avdukes under Mobile World Congress neste år, har det også dukket opp bildelekkasjer av den kommende toppmobilen.

Få designendringer
Bilder av både fronten og baksiden har poppet opp på Internett den seneste tiden og gjelder både S9 og S9+. Hvis bildene viser seg å være  av ekte enheter, betyr det at Samsung for det meste holder seg til designspråket til Galaxy S8.

Rammene ser noe smalere ut enn på årets modell med skjerm som nærmest går helt ut i ytterkanten i bunn. Øverst på enheten er rammen noe tykkere, men Samsung ser ikke til å gå for et innhakk i enheten slik som Apple iPhone X.

Angivelige bilder av frontpanelet avslører få designendringer.
Angivelige bilder av frontpanelet avslører få designendringer.

Større batteri
Baksiden er også svært lik, men legg merke til to interessante detaljer. For det første ser det ut til at det er kun storebror Galaxy S9+ som får et tokameraoppsett mens den vanlige utgaven har én kamerasensor.

Den andre tingen er at fingersensoren nå ser ut til å være plassert rett under kameraet og ikke ved siden av slik som Galaxy S8. Årets Galaxy-flaggskip har fått mye kritikk for plasseringen av fingersensoren, deriblant av oss.

Ryktene sier at det er kun S9+ som får et tokameraoppsett.
Ryktene sier at det er kun S9+ som får et tokameraoppsett.

Samtidig skriver GSMArena at batterikapasiteten trolig vil økes i begge modellene. Nettstedet siterer kilder fra Kina som sier at Galaxy S9 vil ha et batteri på 3200 mAh (opp 200 mAh fra S8), men at kapasiteten på S9+ ikke er kjent.

 

Kilder:
Neowin,
GSMArena

Stikkord: galaxy, Mobil, samsung