Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsung avviser at Galaxy S9 vises rem under CES. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

– Galaxy S9 blir neppe vist frem under CES

Samsung setter en demper på ryktene.

Tradisjonelt sett pleier Samsung å avduke nye Galaxy S-modeller under Mobile World Congress i februar. Det endret seg med Galaxy S8-annonseringen da selskapet avholdt et eget arrangement i New York. Den seneste tiden har det versert rykter om at det neste Galaxy-flaggskipet kan bli vist frem så tidlig som CES-messen som sparkes i gang på nyåret.

– Ikke under CES
En representant for Samsung sier at det er lite trolig at S9 og S9+ debuterer under CES-messen i Las Vegas neste måned. Det melder The Korean Herald.

Nettstedet skriver at Samsung enten vil vise frem mobilduoen under MWC eller et eget arrangement i mars. Hva som er tilfellet med mystiske «Galaxy X», gjenstår å se.

Få designendringer, eller?
Skal vi tro de nyeste ryktene rundt Galaxy S9, kommer designet til å bli ganske så likt som forgjengeren. SamMobile mottok forrige måned et tips som peker mot enda tynnere skjermrammer, men Evan Blass, som er kjent for sine gode kilder, sier at designet nærmest forblir uendret.

En viktig designendring kommer trolig til plasseringen av fingersensoren som av mange oppleves litt malplassert på Galaxy S8.

 

Kilde:
The Korean Herald

Stikkord: galaxy, Mobil, samsung