LetsGoDigital har laget dette konseptet basert på patentsøknaden.
LetsGoDigital har laget dette konseptet basert på patentsøknaden.

Annonse


Blir dette mobilen Samsung skal knuse iPhone X med?

Ifølge ryktene skal Samsung vise frem en banebrytende smarttelefon, kalt “Galaxy X”, under CES-messen som sparkes i gang tidlig på nyåret. Nå har den nederlandske nettsiden LetsGoDigitital kommet over ytterligere detaljer for den kommende mobilen.

Bøyelig smarttelefon
Et patent søkt om ved World International Property Office (WIPO) avslører en Samsung-enhet som er helt rammeløs. Det vil si en smarttelefon uten noen form for skjermrammer eller “leppe” på forsiden.

Patentet viser hvordan mobilen vil ha “bøyelige områder” på skjermen slik at den kan foldes 180 grader ved toppen, bunnen og på begge sider.

Vil trolig overgå det meste
Nettstedet forklarer at dette åpner for nye muligheter for smarttelefonen ved at man kan se varsler på telefonen uten å måtte ta den ut av lommen og at fysiske knapper kan erstattes med virtuelle. Noe som blant annet bidrar til å gjøre enheten enda mer vannbestandig.

Annonse


Hvor frontkameraet blir plassert, er ennå et mysterium, men det kan bety at det plasseres under glasset på fremsiden. En annen ting er fingersensoren som enten fjernes helt, blir plassert under glasset eller på baksiden.

Ryktene rundt Samsung Galaxy X høres lovende ut, men kan den hamle opp med iPhone X?

 

Kilde:
LetsGoDigital