Hvordan synes du iPhone 8 Plus gjør det mot Note 8?
Hvordan synes du iPhone 8 Plus gjør det mot Note 8?

Annonse


De hevder iPhone 8 Plus har verdens beste mobil-kamera – slik gjør den det mot Note 8

Vi har ikke hatt iPhone 8 Plus (94 poeng) lenge nok til en fullverdig test, men vi har bildene som sammenligner det DxO Mark hevder er verdens beste mobil-kamera mot iPhone 7 Plus (88 poeng) og mektige Note 8 (mangler DxO Mark-test) fra Samsung.

Oppdatert, 18:19:

Ny dagbilder er skutt med samtlige modeller (og med korrekt oppløsning). Beklager igjen. På alle mobiler er det brukt enten dobbel eller full zoom på disse bildene. Samtlige har HDR automatisk aktivert. Fokus er angitt på de samme punktene på samtlige mobiler.

Oppdatert, 07:36:

Annonse
Ved en feil ble Note 8-bildene tatt med for lav oppløsning og format (18.5:9 – 7,9MP). Nattbildene er oppdatert med 12MP-sensoren til Note 8, mens nye dagsbilder kommer så fort som mulig. Vi beklager feilen.

Note 8 har en sinnsvak skjerm
Når man er ute og filmer er det uten tvil Note 8 som har den lekreste søkeren – skjermen på 6,3″ er ikke bare gigantisk, men også griselekker og veldig lyssterk.

Mens vi snakker om Note 8: Se hvordan den gjør det mot Galaxy S8+ og iPhone 7 Plus.

Det man fort merker med nye iPhone 8 Plus er hvor kjapp den er til å fokusere og knipse bilder som nesten alltid tar seg bra ut, være det seg i fart eller ikke, er den hurtig og presis, og ISP-en (Image Signal Processor) så god, at det skal mye til for å ta dårlige bilder.

Angående portrettfunksjonen er iPhone 8 Plus soleklart best i bruk. Note 8 lar deg justere mengden “bokeh”-effekt i bakgrunnen etter at bildet er tatt, men funksjonen
føles unødvendig nok til at det bare er noe man bruker om kameraet ikke velger det beste for deg. iPhone 8 Plus velger ofte det beste for deg.

Nye portrett-funksjoner i beta
I tillegg til tradisjonell portrettfunksjon (“Natural Light)” i Apples nye, finner vi “Studio Light”, “Countour Light”, “Stage Light” og “Stage Light Mono”. Vi tror nok vi kommer til å bruke den tradisjonelle mest, men det er morsomt å leke seg med de andre også.

Alle kameraene har HDR på auto og fokus er på samme objekt med samtlige kameraer på alle bilder.

Oppdaterte dagbilder

 

Dette er de første settene med bilder der oppløsningen på Note 8-kameraet er for lavt i forhold til iPhone 8 Plus og 7 Plus.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse