iPhone 8 og 8 Plus er ifølge DxO de beste mobilkameraene på markedet.
iPhone 8 og 8 Plus er ifølge DxO de beste mobilkameraene på markedet.

Annonse


iPhone 8 og 8 Plus har det beste mobilkameraet noen sinne, ifølge DxO

Husker du at Google gikk høyt ut når de fikk 90 poeng i DxO Mark med sine Pixel-mobiler og den gang var nummer 1? Alle andre mobiler prøvde å ta Google, men klarte det ikke.

Vi får Apples nye produkter i dag, og skal pakke opp for dere, og teste ytelse, på direkten i kveld. Artikkel kommer.

Begge bedre enn Pixel
Nå kan Apple skryte at de er nummer 1, uten at de har valgt å bruke det i markedsføringen, for Apple behøver kun dele førsteplassen med HTC U11, og kun når det gjelder punktet videoopptak.

Fra før av er det kjent at iPhone 8, 8 Plus og X er de desidert kjappeste i GeekBench med 10 000 poeng i flerkjerne-testen, rundt 4000 poeng mer enn de beste konkurrentene.

Annonse
Blir ofte brukt i markedsføring
Mange produsenter har valgt å bruke DxO Mark som en offisiell milepæl, så dette er uten tvil gode nyheter for Apple markedsføringsmessig, spesielt når det ser ut som at veldig mange venter og heller vil handle dyrere iPhone X som lanseres 3. november men kan forhåndsbestilles 27. oktober.

Pixel 2 skal for øvrig avdekkes 4. oktober – kan de klare å ta tilbake tronen? I så fall må de klare 95 poeng eller mer.

Uansett, nå er listen som følger (Plus har to-linse-system og gjør derfor portrett-bilder mye bedre):

Begge Apples nye iPhone-modeller er å finne på første og andreplass - hvordan vil iPhone X gjøre det?
Begge Apples nye iPhone-modeller er å finne på første og andreplass – hvordan vil iPhone X gjøre det? (Ill.: DxOMark)

Dette sier DxO Mark om 8 Plus
“iPhone 8 Plus leverer svært god bildekvalitet, zoom og bransje-ledende portrett-modus. Mobilen er på topp i nesten hver kategori og spesielt den avanserte programvaren gjør en utrolig jobb med å knipse HDR-bilder og bilder der ansikt kan gjenkjennes.

Vi ser frem til å teste iPhone X for å sammenligne mot iPhone 8 Plus fordi X sin større blenderåpning og OIS på begge kameraer bør gjøre den enda bedre på zoom og portrett-ytelse.” 

Dette sier DxO Mark om 8
“Apple har hentet frem veldig imponerende bilde-prosesserings-teknologi for å hjelpe iPhone 8 sin relativt lille sensor.

Dette gir forbedringer som bedre eksponering, HDR og mindre støy enn med iPhone 7.”

 

Kilder:
DxO Mark
DxO Mark

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse