Samsung Note 8 kan ha 3D Touch-liknende funksjonalitet.
Samsung Note 8 kan ha 3D Touch-liknende funksjonalitet.

Annonse


Dette kan være Samsung Note 8s hemmelige funksjon

Snaue to uker før Samsung offisielt skal vise frem Note 8, er mange av egenskapene til mobilen avslørt.

3D Touch-liknende funksjonalitet
Ifølge vanligvis pålitelige ETNews er det muligens én funksjon som ikke er avslørt før nå, og det er snakk om skjermteknologi som blant annet er kjent fra Apple iPhone.

Nettstedet hevder nemlig at Note 8-skjermen er i stand til å gjenkjenne flere trykknivåer for å aktivere ulik funksjonalitet. Ganske likt hvordan 3D Touch fungerer i iOS, men også Force Touch i macOS.

Samsung skal ifølge rapportene bruke denne teknologien til å «erstatte all funksjonaliteten til en hjemknapp og åpne en skjult meny med snarveier til diverse funksjoner».

Annonse
iPhone er på ingen måte alene om en slik funksjonalitet, også Pixel-telefonene til Google har en «høyreklikksnarvei» som dukker opp når man trykker og holder fingeren på ting som innstillinger eller batteri.

Få uker unna avduking
Av andre spesifikasjoner hevdes det at brikkesettene Snapdragon 835 (i USA) og Exynos 8895 er på plass, sammen med 6 GB minne og et kraftig kamera som består av to sensorer. Designet blir trolig som Galaxy S8 med syltynne rammer som omkranser skjermen.

Det er ikke kjent når Note 8 slippes på markedet, men det ligger an til å skje i løpet av september. Rundt samme tidspunkt ventes også iPhone 8.

Vi er til stede under Unpacked-arrangementet i New York den 23. august.

 

Kilde:
The Investor

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse