Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Slik kan Samsung Note 8 bli seende ut.

Kjøper du Note 8 hvis den blir slik?

Den kan bli svært lik Galaxy S8.

Oppfølgeren til fjorårets fiaskomobil, Note 7, er en av de omtalte på ryktebørsen om dagen, og spekulasjonene er svært så interessante.

Nye bilder
Tidligere i dag rapporterte vi om det som angivelig skal være frontpanelet til den kommende toppmodellen til Samsung, og nå har det dukket opp nye 3D-skisser av enheten.

Disse samsvarer godt med ryktene vi har rapportert om ved flere anledninger. Legg blant annet merke til baksiden med tokamera-oppsettet og fingersensoren plassert til høyre slik som på Galaxy S8. Fremsiden er også svært lik Galaxy-flaggskipet og kanskje er rammene enda smalere på Note 8.

Legg også merke til at enheten ikke har en dedikert Bixby-knapp. Android Headlines tror at det dermed kan være snake om tidlige konseptskisser.

Note 8 kan bli den første Samsungen med tokamera-oppsett.
Note 8 kan bli den første Samsungen med tokamera-oppsett.

Kommer trolig før iPhone 8
Av spesifikasjoner hevdes det at Note 8 vil ha en 6,3-tommers Super AMOLED-skjerm med et bildeforhold på 18,5:9. Den skal drives av en åttekjerners Snapdragon 835-prosessor, ha 64 GB lagring og 6 GB minne. De europeiske modellene får trolig Samsungs eget brikkesett, Exynos 8895.

Samsung Note 8 blir trolig annonsert i august eller september.

En malplassert fingersensor?
Basert på de seneste ryktene vil det være naturlig tro at Note 8 ikke får en fingersensor som er integrert i skjermen, og at Samsung muligens trenger litt ekstra tid før dette er klar til produksjon.

Nylig viste Qualcomm frem liknende teknologi i praksis, men det stilles også spørsmål om når brikkesettprodusenten er klar for å masseprodusere disse enhetene.

 

Kilde:
Android Headlines

Stikkord: Mobil, note, samsung