Slik kan Samsung Note 8 bli seende ut.
Slik kan Samsung Note 8 bli seende ut.

Annonse


Kjøper du Note 8 hvis den blir slik?

Oppfølgeren til fjorårets fiaskomobil, Note 7, er en av de omtalte på ryktebørsen om dagen, og spekulasjonene er svært så interessante.

Nye bilder
Tidligere i dag rapporterte vi om det som angivelig skal være frontpanelet til den kommende toppmodellen til Samsung, og nå har det dukket opp nye 3D-skisser av enheten.

Disse samsvarer godt med ryktene vi har rapportert om ved flere anledninger. Legg blant annet merke til baksiden med tokamera-oppsettet og fingersensoren plassert til høyre slik som på Galaxy S8. Fremsiden er også svært lik Galaxy-flaggskipet og kanskje er rammene enda smalere på Note 8.

Legg også merke til at enheten ikke har en dedikert Bixby-knapp. Android Headlines tror at det dermed kan være snake om tidlige konseptskisser.

Annonse


Note 8 kan bli den første Samsungen med tokamera-oppsett.
Note 8 kan bli den første Samsungen med tokamera-oppsett.

Kommer trolig før iPhone 8
Av spesifikasjoner hevdes det at Note 8 vil ha en 6,3-tommers Super AMOLED-skjerm med et bildeforhold på 18,5:9. Den skal drives av en åttekjerners Snapdragon 835-prosessor, ha 64 GB lagring og 6 GB minne. De europeiske modellene får trolig Samsungs eget brikkesett, Exynos 8895.

Samsung Note 8 blir trolig annonsert i august eller september.

En malplassert fingersensor?
Basert på de seneste ryktene vil det være naturlig tro at Note 8 ikke får en fingersensor som er integrert i skjermen, og at Samsung muligens trenger litt ekstra tid før dette er klar til produksjon.

Nylig viste Qualcomm frem liknende teknologi i praksis, men det stilles også spørsmål om når brikkesettprodusenten er klar for å masseprodusere disse enhetene.

 

Kilde:
Android Headlines

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse