Touch ID kan bli integrert i strømknappen.
Touch ID kan bli integrert i strømknappen.

Annonse


Nye iPhone 8-avsløringer i HomePod-koden: Touch ID blir trolig ikke integrert i skjermen

Utviklere som Steven Troughton-Smith har kastet seg over den nye fastvaren til Apples ikke-lanserte høyttaler HomePod for å lete frem nye detaljer om iPhone 8.

Todelt statuslinje
Troughton-Smith har nå kommet over nye detaljer som peker mot en ny statuslinje i den kommende iPhonen. Det ser nemlig ut til at statuslinjen øverst i grensesnittet blir delt i to.

Som vi tidligere har sett bilder av, ser det ut til at iPhone 8 har et innhakk øverst på skjermen der ulike sensorer og frontkameraet er plassert. Skjermen strekker seg videre på sidene og det er her at statuslinjen trolig deles i to.

Usikkerhet rundt Touch ID
En detalj mange venter på, men som heller ikke HomePod-koden kan avsløre, er hvor Apple kommer til å plassere fingersensoren. Tidligere har Touch ID vært integrert i hjemknappen, men denne knappen er historie i iPhone 8.

Annonse
Utvikleren skriver at han ikke har kommet over noen informasjon som sier at Touch ID blir integrert i skjermen. Da er det større sjanse for at den blir plassert på baksiden eller blir en del av strømknappen.

 

Kilde:
Apple Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse