Kan Apple komme til å integrere Touch ID i strømknappen?
Kan Apple komme til å integrere Touch ID i strømknappen?

Annonse


Er dette forklaringen på hvorfor strømknappen trolig blir lengre i iPhone 8?

Det spekuleres stadig i hvor Apple kommer til å plassere Touch ID-sensoren i iPhone 8. Noen kilder mener at den blir plassert på baksiden, mens andre tror Apple lykkes med å integrere den i skjermen. Nå har det dukket opp en tredje alternativ.

Et tredje Touch ID-alternativ
Forbes’ Gordon Kelly skriver at han i samarbeid med dekseldesigneren Nodus har kommet frem til det som trolig blir det endelige designet på iPhone 8. Designet stemmer godt overens med tidligere rykter: en stor skjerm med smale kanter rundt og en vertikalt tokameraoppsett på baksiden.

Du har sikkert sett dette designet flere ganger, men det er spesielt én ting som er interessant med disse 3D-skissene: Den avlange strømknappen.

«Apple kommer nesten til å doble størrelsen (på strømknappen, journ.anm.) for iPhone 8, og ettersom en Touch ID integrert i skjermen fortsatt er usikkert, kan selskapet enkelt bruke den større knappen for å kopiere Sony og integrere Touch ID inn i strømknappen i stedet. Det vil være en diskré løsning og Apple har allerede blitt tilkjent patent for det», skriver Kelly.

Annonse
Gjør som Sony?
Dermed kan det se ut til at det har dukket opp en tredje alternativ for Apples Touch ID-plassering i iPhone 8, og det er faktisk ikke helt utenkelig at det vil skje.

Hva syns du om at fingersensoren kan bli integrert i strømknappen i iPhone 8?

 

Kilde:
Forbes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse