Hevder det kommer nye MacBook-er neste måned

Ifølge troverdige kilder kommer det nye Mac-modeller neste måned.
Ifølge troverdige kilder kommer det nye Mac-modeller neste måned.

Tidligere 9to5mac-stjernejournalist Mark Gurman skriver nå for Bloomberg. Han har som regel rett, og nå avslører han trolig hva som skal skje på WWDC 5. juni.

Hevder det blir MacBook-bonanza
Gurman melder for avisen at det kommer tre nye laptop-modeller: MacBook Pro med Kaby Lake, en 12″ med kjappere Intel-brukker og muligens MacBook Pro 13″ med oppgradert Intel-innmat.

Vi testet MacBook Pro med Touch Bar i desember i fjor, og selv om maskinen ikke er dårlig, mener vi den heller ikke ga noe særlig større forbedringer i kombinasjon med nest-nyeste Intel CPU og ikke en eneste USB-inngang, kun USB C.

Annonse

Apple kjenner presset etter at Surface-serien til Microsoft gjør det stadig sterkere og nå som Surface Laptop er et faktum (vi gleder oss til å teste i juni).

Skal oppdatere iMac og Mac Pro også
Det er ikke snakk om større designendringer hva angår MacBook Pro, det er innmaten som skal styrkes noe, selv om det er et faktum at Intel Kaby Lake heller ikke er så veldig spennende.

Gurman melder likevel noe annet som er desto mer interessant, nemlig at Apple utvikler en brikke for å håndtere maskinen når strømforbruket er lavt, som f.eks. når man kun leser e-post – dette har vi hørt om før.

Selskapet skjønner at kundene er forvirret og lurer på om selskapet egentlig bryr seg om Macs i det hele tatt, derfor inviterte de utvalgt presse til å forsikre bransjen om at det kommer nye iMac-modeller (kanskje med disse nye og rå Intel-CPU-ene) og en helt ny Mac Pro.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse
Annonse