Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Lenovo ThinkPad X1 Yoga er klar for Creators Update. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Disse PC-ene er klare for Windows 10 Creators Update

Vi sjekket de største produsentene.

For en snau uke siden startet den offisielle utrullingen av storoppdateringen Creators Update for Windows 10.

Les også: Dette er nyhetene i Creators Update.

Oppdaterte støttesider med oversikt
Det er ingen grunn til å fortvile hvis oppdateringen ikke har dukket opp i Windows Update på PC-en din. Microsoft har uttalt at utrullingen vil gå tregere enn normalt og at det vil ta flere måneder før den er på plass hos samtlige.

Ønsker du ikke å vente, kan du laste ned og installere oppdateringen manuelt.

Les også: Slik kommer du i gang med temaer i Creators Update.

Har testet enheter og oppdatert drivere
Microsoft har også fortalt at det er de nyeste PC-ene og dem som er testet med Creators Update som får oppdateringen først. Vi har sjekket de fire største PC-produsentene for å finne ut hvilke PC-er som er klare til å motta oppdateringen. Har du Mac og bruker Boot Camp, bør du lese dette før du starter.

Lenovo
På selskapets støttesider har Lenovo lagt ut en oversikt over hvilke enheter som er testet for Creators Update. Dette inkluderer alt fra alt-i-ett-maskiner til hybrid-PC-er og seriene ThinkPad, Ideapad, Thinkcenter, Ideacenter og ThinkStation.

Til Lenovos oversikt.

HP
HP har også oppdatert støttede Windows 10-enheter med Creators Update. Her finner du oversikt over alle PC-ene, bærbare som stasjonære, som er testet for storoppdateringen.

Merk at HP ikke tester eller utvikler Windows 10-drivere for PC-er produsert før august 2013.

Til HPs oversikt.

Acer
Acer har testet bærbare, stasjonære og nettbrett for å finne ut hvilke som er klare for Windows 10 Creators Update. Hvis du ikke finner din enhet i listen, har ikke Acer testet enheten og driverne er ikke oppdatert.

Til Acers oversikt.

Dell
Dell har også testet en bunke enheter og publisert en oversikt over hvilke som er klare for å motta storoppdateringen. Det gjelder modeller i seriene Alienware, Inspirion, XPS, Vostro, Latitude, OptiFlex, Precision og Venue.

Vi tester for tiden en Dell XPS 13 2-i-1 og installerte først Creators Update. Opplevelsen var såpass kjip at vi valgte å rulle tilbake til Anniversary Update. Merk at dette var før Microsoft startet utrullingen og før den første samlede oppdatering ble sluppet.

Til Dells oversikt.

Har du oppgradert til Windows 10 Creators Update? I så fall hvordan? Dukket den opp i Windows Update eller gjorde du det manuelt?

Stikkord: acer, dell, hp, lenovo, windows10