Nå kan du igjen laste ned ISO-filene og installere Creators Update om du ønsker.
Nå kan du igjen laste ned ISO-filene og installere Creators Update om du ønsker.

Annonse


Slik installerer du Windows 10-storoppdateringen allerede nå

Tidligere denne uken kunne noen heldige brukere installere Windows 10 Creators Update via en oppdatert utgave av Update Assistant. Før Microsoft tettet dette smutthullet lyktes redaksjonen og flere av våre lesere å installere oppdateringen.

ISO-filer tilgjengelig
I går kunne Microsoft offisielt bekrefte at utrullingen starter 11. april, men du er ikke nødt il å vente til den tid for å oppgradere.

Selskapet har igjen gjort ISO-filene tilgjengelig for nedlasting. Disse er fortsatt merket med «Windows 10 Insider Preview». Neowin forklarer det med at Microsoft tester en siste runde med samlede oppdateringer som vil inkluderes i den offisielle utrullingen i april.

Den oppdateringen vil inneholde feilrettinger og diverse forbedringer.

Annonse
Xbox One fikk først
Hvis du ønsker å laste ned ISO-filene for Windows 10 Creators Update, kan du gjøre det ved å logge deg inn på Insider-portalen til Microsoft.

Har du en Xbox One kan du forresten installere Creators Update nå ettersom spillkonsollen var den første Microsoft-enheten som offisielt fikk oppdateringen. Windows 10 Mobile får Creators Update ved en senere anledning.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse