Du kan installere Windows 10-storoppdateringen allerede nå.
Du kan installere Windows 10-storoppdateringen allerede nå.

Annonse


Slik oppdaterte vi til Windows 10 Creators Update på 15 minutter

Microsoft jobber med en storoppdatering til Windows 10 på PC, nettbrett, smarttelefon og Xbox One, kalt Creators Update.

Oppdatert, 16:54:

Vi testet å installere med veilederen fra RTM-versjon som aldri har rørt Insider-versjoner tidligere, og oppgraderte uten problemer (og uten å miste noe). Hele prosessen tok 15 minutter.

Oppdatert, 14.50:

Annonse
Hvis ikke Update Assistant fungerer for deg, kan du installere Creators Update via Preview-ISO-filene som nå er blitt tilgjengelig. Vår erfaring er at vi enten må slette alt eller kun beholde personlige filer ved å installere via ISO (se bildet under).

Lenker:

 

Oppdatert 28. mars klokken 13.30:

Vi får beskjed om at Noe gikk galt når oppdateringsassistenten nærmer seg slutten. Det kan bety at oppdateringen ikke er helt klar riktig ennå, i hvert fall ikke for alle.

Gi gjerne lyd fra deg i kommentarfeltet om du fikk oppgradert eller ikke.

Oppdater nå
Selskapet har så langt ikke offentliggjort den offisielle lanseringsdatoen, men mye tyder på at 11. april er dagen den offisielle utrullingen starter.

Twitter-brukeren WZor har avslørt at man kan oppdatere til Windows 10 Creators Update (kun PC/nettbrett) allerede i dag. Microsoft har nemlig oppdatert Update Assistant (se lenke nederst i saken) for Creators Update, og via dette verktøyet skal man kunne installere storoppdateringen nå.

15063 er den offisielle versjonen
Hvis du er en Windows Insider er det mye mulig at du kjører Creators Update allerede nå. Ifølge rapportene er det byggeversjon 15063 som er RTM-versjon (Release to Manufacture) og den er tilgjengelig for testerne.

Også Xbox One og Mobile-testerne er på byggeversjon 15063. Anniversary Update – som så langt er den siste stabile versjonen av Windows 10 – har byggeversjon 14393.

Update Assistant finner du via denne lenken. Gi gjerne lyd fra deg hvis du får oppgradert til Windows 10 Creators Update.

 

Kilder:
MSPowerUser,
Twitter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse