Windows Cloud blir trolig fokuset.
Windows Cloud blir trolig fokuset.

Annonse


Microsoft bekrefter Windows 10-arrangement

Etter en bunke med rykter har Microsoft bekreftet datoen for vårarrangementet. Det skal avholdes i mai og ikke i april som først antatt.

Windows Cloud
Hvis du hadde håpet på nye Surface-enheter, du er ikke alene også vi hadde håpet på det, blir du trolig skuffet. Microsoft har merket arrangementet med emneknaggen #MicrosoftEDU og det ser tilsynelatende ut å fokusere på utdanningssektoren.

Som vi rapporterte i går, er det trolig Windows Cloud som er fokuset under arrangementet og det ser ut til at Microsoft kommer til å markedsføre denne Windows 10-versjonen mot studentene og skolene. Dermed ser det ut til å bli en direkte konkurrent til Chromebookene som gjør storeslem på skolene i USA.

Fokus på utdanning
Joe Belfiore var tidligere Windows Phone-avdelingens ansikt utad før han høsten 2015 tok et friår for å seile rundt på det åpne hav. Nå er han tilbake i selskapet og utdanningssektoren er et av de nye arbeidsområdene hans.

Annonse


Slik det ligger an nå, er det liten sjanse for noen store Surface-annonseringer, men det kan hende at Microsoft har en Windows Cloud-relatert enhet å vise frem.

Microsofts utdanningsarrangement avholdes 2. mai klokken 15.30 norsk tid.

PS. Hos Mashable kan du lese et intervju med Belfiore der han snakker om sin tilbakekomst og om mulighetene til Microsoft Edge på andre plattformer.

 

Kilder:
Windows Central,
Mashable

Annonse